Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Τα πρώτα λόγια του 39χρονου στους αστυνομικούς (video)

«Δεν είμαι καλά, να με πάτε στο ψυχιατρείο» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν συνελήφθη

39χρονοσ

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για το ειδεχθές έγκλημα έξω από Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους και τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφο της, το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το ΜΕGA, τα πρώτα λόγια του 39χρονου γυναικοκτόνου στους αστυνομικούς όταν συνελήφθη ήταν να πει: «Δεν είμαι καλά, να με πάτε στο ψυχιατρείο»

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο παρελθόν ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Γνώριμος στις Αρχές ο δράστης

Ο 39χρονος γυναικοκτόνος ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς είχε κατηγορηθεί και για άλλα εγκλήματα. Συγκεκριμένα, το 2020 το 28χρονο θύμα τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό και βιασμό, ενώ στην συνέχεια απέσυρε την μήνυση.

Το 2019 κατηγορήθηκε για σωματικές βλάβες και αντίσταση στις Αρχές, ενώ το 2020 είχε εντοπισθεί και είχε συλληφθεί με μικροποσότητα ναρκωτικών.

Δύο αστυνομικοί είχαν απασχολήσει το Εσωτερικών Υποθέσεων

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το βράδυ της Δευτέρας υπηρετούσαν δύο αστυνομικοί, η αξιωματικός υπηρεσίας και ο σκοπός. Στο συγκεκριμένο Α.Τ. θα έπρεπε να υπηρετούν 50 αστυνομικοί, ενώ αυτή την χρονική περίοδο υπηρετούν 25.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, δύο αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων έχουν απασχολήσει τη  Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Συγκεκριμένα, ο ένας από τους αστυνομικούς είχε εμπλακεί σε υπόθεση με πλαστές ταυτότητες, οι οποίες κατέληγαν σε χέρια ποινικών, ενώ άλλος αστυνομικός – που, σημειώνεται, ότι είχε υπηρεσία το βράδυ της γυναικοκτονίας στο Α.Τ. – είχε εμπλακεί σε σοβαρή υπόθεση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης και επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα.

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Σε ποια πολύκροτη υπόθεση εμπλέκεται ο αστυνομικός που έβλεπε τη γυναικοκτονία και δεν αντέδρασε

Καρβέλας: Μετά τον σάλο απαντά με 4 λέξεις για τη συνέντευξη στη Λυμπεράκη

Γυναικοκτονία: Έκθετος για ακόμη μια φορά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης-«Μπουμπούκι» ο φρουρός στο ΑΤ

Γυναικοκτονία: Έκθετη η ΕΛΑΣ- Υπήρχε περιπολικό και δεν το διέθεσαν στην 28χρονη-Βιντεο με τον 39χρονο να παρακολουθεί την άτυχη κοπέλα