Newsroom

Newsroom

Καρβέλας: Μετά τον σάλο απαντά με 4 λέξεις για τη συνέντευξη στη Λυμπεράκη

Την απάντηση του σε όσα ειπώθηκαν, μετά τη συνέντευξη του στη Νίκη Λυμπεράκη, έδωσε ο Νίκος Καρβέλας

profile player 960x540 5

Σάλος έχει προκληθεί από χθες με τον Νίκο Καρβέλα, μετά τη πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε ο καλλιτέχνης στη Νίκη Λυμπεράκη και την εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα».

Ο ίδιος ξεστόμισε απίθανες ατάκες, οι οποίες έκαναν πολύ κόσμο να τον κρίνει καθώς μεταξύ πολλών άλλων προσέβαλε την παρουσιάστρια λέγοντας ότι η συζήτηση που έχει μαζί της είναι απογοητευτική, ενώ παράλληλα της είπε ότι η ίδια είναι σαν όλους τους άλλους της τηλεόρασης.

Ο Νίκος Καρβέλας μετά τον σάλο που προκλήθηκε, αποφάσισε να απαντήσει μέσω Instagram, όπου ανέβασε ένα ποστ που έγραφε «Η αλήθεια πάντα ζορίζεται» και είχε χάσταγκ το όνομα του βιβλίου του, δηλαδή «νοσοφία».

 

Καρβέλας: Οι όροι που έθεσε για τη συνέντευξη στη Λυμπεράκη – Όλες οι απίθανες ατάκες (video)

Αρκετά σχόλια έχει συγκεντρώσει η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη «Μεγάλη Εικόνα».

Αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με τη συμπεριφορά και όσα είπε ο τραγουδοποιός, ο οποίος σε κάποιο σημείο επιτέθηκε στην παρουσιάστρια λέγοντας ότι η συζήτηση της είναι λίγο απογοητευτική, ενώ όπως αποκαλύφθηκε ο Νίκος Καρβέλας έθεσε και δυο όρους για να γίνει η συνέντευξη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day», η πρώτη προϋπόθεση που έθεσε ο καλλιτέχνης ήταν η εκπομπή να είναι Live και όχι σε μαγνητοσκόπηση, κάτι που είπε και ο ίδιος κατά τη διάρκεια της. Ο δεύτερος όμως είχε να κάνει με το βιβλίο του, καθώς ο Νίκος Καρβέλας ήθελε η Νίκη Λυμπεράκη να έχει διαβάσει το νέο του βιβλίο πριν συναντηθούν.

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, ο ίδιος συνέχισε την επίθεση στην παρουσιάστρια καθώς της ανέφερε ότι η ίδια δεν έπιασε τις προσδοκίες του.

«Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες.

Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος»

Νίκος Καρβέλας: Επεισοδιακή συνέντευξη με… βόθρους και ακαθαρσίες

Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο συνθέτης Νίκος Καρβέλας στη δημοσιογράφο του Mega Νίκη Λυμπεράκη, καθώς οι δυο τους ήρθαν σε ευθεία σύγκρουση αναφορικά με το ρόλο της Βουλής και των βουλευτών.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο Νίκος Καρβέλας χαρακτήρισε “βόθρο” τη Βουλή. “Όταν το μέγιστο του ποσοστού των βουλευτών είναι αποδεδειγμένα άνθρωποι που τσαλαπατάνε σε ακαθαρσίες και παίζουν με τις ακαθαρσίες και αναγεννώνται μέσα από τις ακαθαρσίες, είναι λόγο αστείο να υποκρινόμαστε”, σχολίασε, προκαλώντας την αντίδραση της δημοσιογράφου, που αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί τους θεσμούς, υπενθυμίζοντας το παλιότερο σύνθημα “να καεί-να καεί η Βουλή” και κάνοντας λόγο για μία ισοπεδωτική προσέγγιση της Βουλής από την πλευρά του συνθέτη.

“Εγώ δεν είπα να καεί η Βουλή. Είπα ότι είναι ένας βόθρος. Τους βόθρους τους καθαρίζουμε, δεν τους καίμε”, απάντησε.

Στη συνέχεια είπε: “Να σου πω κάτι, μη μου κάνεις σε παρακαλώ πάρα πολύ πώς θα μιλάω και τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Εγώ δε σε ρώτησα εσένα, εσύ με ρώτησες. Μη μου λες τι θα λέω”, με τη δημοσιογράφο να απαντά: “Να λες απολύτως ό,τι θέλεις, εγώ επιτρέπεται να λέω; Στη δημοκρατία όπως την αντιλαμβάνεσαι χωράει η δική μου γνώμη;

Ακολούθησε άλλη μια “έκρηξη” του Νίκου Καρβέλα: “Δυστυχώς, όταν  ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση πίστεψα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι ίδιος όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια που λένε όλοι οι άνθρωποι οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενη από μια λέξη που είπα, ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος που βρωμάει και το αισθάνονται 12 εκατομμύρια Έλληνες. Πιάνεσαι από αυτό και όλα όσα λέω τα περνάς στο ντούκου”.

Όταν μάλιστα η δημοσιογράφος του ζήτησε να της επιτρέψει να λέει κι αυτή αυτό που θέλει, ο Νίκος Καρβέλας απάντησε: “Εγώ αυτήν τη στιγμη ήρθα εδώ πέρα όχι για να μιλήσω σε σένα, αλλά για να μιλήσω στον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Ξέρεις, με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι τους οποίους πάω να μπλέξω είναι δυστυχώς οι άνθρωποι οι οποίοι κάνουν όλη τη ζημιά σε αυτήν τη χώρα. Πιθανόν να είσαι εσύ εξ αυτών. Δυστυχώς θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν”.

Καρβέλας: Η θρησκεία είναι σεξουαλικό ενισχυτικό, είναι το μόνο της καλό

Καθόλου… ευγενικός δεν ήταν με την Εκκλησία και τη θρησκεία γενικότερα ο Νίκος Καρβέλας στη διάρκεια της επεισοδιακής συνέντευξης που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη.

Η θρησκεία είναι ό,τι πιο κατάπτυστο υπάρχει σε αυτήν τη ζωή. Ξέρεις τι σημαίνει πιστεύω; Σημαίνει δε γνωρίζω. Όταν λες πιστεύω σε κάτι, είναι σαν να λες ότι πιστεύεις σε αυτό που δε γνωρίζεις. Δεν υπάρχει θρησκεία, υπάρχει Εκκλησία, η θρησκεία είναι μια έννοια που σημαίνει τη θεϊκή παρουσία, τρίχες, εμείς ξέρουμε την εκκλησιαστική παρουσία, παπάδες βλέπουμε, βλέπουμε μια εκκλησιαστική ιεραρχία όπως ο στρατός, ανθρώπους με μαύρα, με χρυσοποίκιλτα κλπ, που λένε ακατάληπτες φράσεις. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι έχουν κάνει μόνο ένα πάρα πολύ καλό πράγμα στην ανθρωπότητα, που τους το δίνω. Αποτελεί ενισχυτικό της σεξουαλικής διέγερσης. Η θρησκεία έχει σχέση με το σεξ, όπως σου το λέω. Αν δεν υπήρχε ηθική που λέει ότι απαγορεύεται να πας με αυτήν τη γυναίκα και εσύ απαγορεύεται να πας με αυτόν τον άνδρα, δεν θα υπήρχε η διάθεση να πας με αυτόν τον άνδρα. Άρα η θρησκεία είναι σεξουαλικό ενισχυτικό. Της το δίνω αυτό της Εκκλησίας, είναι πολύ δυνατό. Και μπορώ να πω ότι επειδή το σεξ είναι από τα πολύ βασικά τροφοδοτικά ευτυχίας, η Εκκλησία έπαιξε και ακόμα παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο, βάζοντας προσκόμματα, σου λέει δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, οπότε εσύ λες θα το κάνω. Γιατί βασικά, αν η Εκκλησία δεν έβαζε το πρόσκομμα, το σεξ είναι ένα πολύ απλοϊκό, φυσιολογικό πράγμα”, ανέφερε ο μουσικοσυνθέτης.