Γυναικοκτονία: Βίντεο εμφανίζει τον δολοφόνο την ώρα που παρακολουθούσε την 28χρονη-Ανατροπή με το περιπολικό

Νέες αποκαλύψεις για το ΑΤ Αγίων Αναργύρων μετά την γυναικοκτονία της 29χρονης Κυριακής.

περιπολικο ΕΛΑΣ

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την γυναικοκτονία, που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η 28χρονη, η οποία είχε μεταβεί στο Τμήμα για να εκφράσει το φόβο της και να ζητήσει ένα περιπολικό για να επιστρέψει στο σπίτι της, είδε τον 39χρονο να τις επιτίθεται να με μαχαίρι, όταν βγήκε από το τμήμα και να την τραυματίζει θανάσιμα.

Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής από τη σχετική εξέταση, η άτυχη κοπέλα δέχτηκε πέντε μαχαιριές, δύο στον θώρακα και τρεις στην πλάτη, οι οποίες αποδείχτηκαν μοιραίες για τη ζωή της.

Την ίδια ώρα, αποκαλύπτεται ότι το ΑΤ Αγίων Αναργύρων είχε περιπολικό, αλλά, όπως μετέδωσε το Mega, αποφάσισαν να μη το διαθέσουν στη 28χρονη.

Παρούσα στο τμήμα, πέρα από την αστυνομικό υπηρεσίας, ήταν και μία ακόμη αξιωματικός, η οποία είχε οριστεί να είναι επόπτρια των Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής.

Η επόπτρια ήταν επί τόπου, είχε αυτοκίνητο ενώ μαζί της ήταν ένας οδηγός.

Κρίθηκε, όμως, πως το περιστατικό δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θεωρήσαν πως ίσως συμβεί κάποιο πιο σοβαρό στη συνέχεια της βραδιάς και γι’ αυτό τον λόγο δεν διέθεσαν το περιπολικό.

Ο δράστης παρακολουθεί την 28χρονη στο σπίτι της λίγο πριν την δολοφονήσει

Την ίδια στιγμή, βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA δείχνει τον γυναικοκτόνο να παρακολουθεί το σπίτι της 28χρονης λίγο πριν προβεί στη δολοφονία της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Για την παρακαολούθηση όπως και το μέσο το οποίο κινήθηκε ο δράστης είχε δημοσιεύσει το koutipandoras.

Στο νέο βίντεο, ο 39χρονος εμφανίζεται στις 21:12 και στις 21:18 τη Δευτέρα (1/4) να την παρακολουθεί όταν η 29χρονη επέστρεφε στο σπίτι της στους Αγίους Αναργύρους. Πάνω του έχει το μαχαίρι με το οποίο της στέρησε τη ζωή.

Η 28χρονη επέστρεψε στο σπίτι της μαζί με ένα φίλο της και μόλις είδε τον πρώην σύντροφό της, πήγε στο Α.Τ. της περιοχής, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι την παρακολουθεί.

Εκεί ο δράστης στάθμευσε 50 μ. από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος και μόλις η 28χρονη εξήλθε από αυτό, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, ενώ το θύμα εκείνη τη στιγμή επικοινωνούσε με την Άμεση Δράση.

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…