Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ο δολοφόνος ξυλοκόπησε τη Γαρυφαλλιά πριν τη ρίξει στον γκρεμό

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία

EK Asthenoforo

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η Γαρυφαλλιά έφερε χτύπημα στο κεφάλι, που φαίνεται ότι έχει προκληθεί από γροθιά, κάτι που σημαίνει ότι ο γυναικοκτόνος είχε χτυπήσει την 26χρονη Γαρυφαλλιά πριν τη ρίξει στον γκρεμό και την αφήσει αβοήθητη να πεθάνει στη θάλασσα.

Οι κακώσεις και δη οι κρανιοεγκεφαλικές που διαπιστώθηκε ότι φέρει η σορός της έχουν μπει από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο του επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, Ηλία Μπογιόκα, που χειρίζεται ιατροδικαστικά την υπόθεση ο οποίος διερευνά λεπτομερώς για το αν αυτές προήλθαν μετά την πτώση, όπως ισχυρίζεται ο δολοφόνος της κοπέλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα φέρει χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία υποδεικνύουν χειροδικία και έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε ο 30χρονος στην ανάκρισή του. Επίσης, η σορός της 26χρονης φέρει τραύμα στο μάτι που δεν προκύπτει να προήλθε από την πτώση της αλλά από χτύπημα.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος που θα ρίξει περισσότερο φως στη δολοφονία της 26χρονης. Οι γονείς της, ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί την οικογένεια της 26χρονης αφήνει τα πάντα ανοιχτά για τα κίνητρα του δράστη.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη