Newsroom

Newsroom

Γλυκερία: «Ο στίχος του ήταν σκληρός με τις γυναίκες, μάλλον είχε ατυχήσει από κάποιες» (video)

«Έγραφε πολύ σπουδαία τραγούδια αλλά ο στίχος του ήταν σκληρός με τις γυναίκες, έλεγε σκύλα», τονίζει η Γλυκερία

Γλυκερία

Η Γλυκερία το απόγευμα της Δευτέρας (20/11) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε και για τις πιο κομβικές στιγμές της καριέρας της αλλά και για τις συνεργασίες της με σπουδαίους συναδέλφους.

«Εγώ ήρθα ως γενιά μετά τον Νταλάρα και την Αλεξίου. Με τη Χαρούλα βρέθηκα μόνο σε μία συναυλία που κάναμε αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη. Δεν έτυχε να ξαναβρεθούμε ποτέ στην ίδια πίστα.

Έχουμε ένα εσωτερικό δέσιμο, πολύ δυνατό με τη Χαρούλα. Κάθε φορά που βρισκόμαστε κάπου για άλλους λόγους μου το λέει και της το λέω», εξομολογείται η τραγουδίστρια στην κάμερα της ΕΡΤ.

Οι σπουδαίες συνεργασίες

«Με αυτόν που συνεργάστηκα πάρα πολύ είναι ο Γιώργος Νταλάρας. Έχω κάνει πολύ ωραίες συνεργασίες: Μητροπάνος, Πάριος, Μαρινέλλα, Βιτάλη και φυσικά με τη Μελίνα Ασλανίδου. Κρατάω μέσα μου πολλούς σπουδαίους από το παρελθόν.

Λίγο αργότερα η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στους ρεμπέτες καλλιτέχνες του παρελθόντος που θαυμάζει.

Όλοι αυτοί έχουν αφήσει ένα χνάρι, ένα αποτύπωμα, τους ακούω πολύ συχνά και παρακολουθώ τη ζωή και την πορεία τους. Μέσα από τα τραγούδια τους περιέγραφαν τη ζωή τους, τις δυσκολίες τους», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Μάρκος (Βαμβακάρης), ας πούμε, είχε μάλλον ατυχήσει από κάποιες γυναίκες. Έγραφε πολύ σπουδαία τραγούδια αλλά ο στίχος του κάποιες φορές ήταν σκληρός με τις γυναίκες, έλεγε «σκύλα» μέσα», επισημαίνει η Γλυκερία στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…