Newsroom

Newsroom

Γλυφάδα: Απαράδεκτο ρατσιστικό σχόλιο από τον Καλλιακμάνη για τον δράστη – «Είναι στο DNA των Αράβων αυτό» (video)

Μάλιστα το Mega έβαλε το ρατσιστικό σχόλιο του Καλλιακμάνη σε σούπερ

καλλιακμανης

Απίστευτα είναι τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Mega αναφορικά με το μακελειό στη Γλυφάδα, καθώς πέρα από αναλύσεις και απορίες είχαμε και ένα απαράδεκτο ρατσιστικό σχόλιο το οποίο πέρασε εντελώς στο «ντούκου».

Αυτό το έκανε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής και ένα απ’ τα ονόματα που ακούγονται για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος επισήμανε ότι αυτές οι συμπεριφορές είναι στο DNA των Αράβων οι οποίοι εκδηλώνουν έντονα τα συναισθήματα τους και δεν κάνουν πίσω.

Μάλιστα το ίδιο το κανάλι θεώρησε σωστό να κάνει σούπερ τα λόγια του Καλλιακμάνη, γράφοντας από κάτω «Η ανατολίτικη κουλτούρα του Αιγύπτιου μπορεί να τον οδήγησε σε δολοφονικό αμόκ».

Και όλα αυτά ενώ έχουμε 2024 από ένα άτομο με κυρίαρχη θέση, το οποίο ακούγεται σοβαρά ότι θα κατέβει και στις Ευρωεκλογές με τη ΝΔ…

Γλυφάδα – Το ρατσιστικό σχόλιο του Καλλιακμάνη

«Οι Άραβες στο DNA τους έχουν το εξής: εκδηλώνουν έντονα συναισθήματα είτε είναι χαράς είτε λύπης είτε θυμού. Προσβάλλονται εύκολα και δεν κάνουν πίσω. Μετά είναι η προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου»

Δείτε το απόσπασμα στο 8:45 του βίντεο:

Γλυφάδα: Βίντεο ντοκουμέντο – Όταν ο Αιγύπτιος πήγαινε δώρα στον Μπόρις Τζόνσον

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό στη Γλυφάδα, ενώ την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των εργαζομένων στη ναυτιλιακή εταιρεία για τον εφιάλτη που βίωσαν.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε εργαζόμενος, ο 76χρονος του είπε «φύγε, δεν θέλω να σε σκοτώσω» και περιγράφει αναλυτικά τι συνέβη τα λεπτά πριν το μακελειό.

Μεθοδικές φαίνεται πως ήταν οι κινήσεις του 76χρονου Αιγύπτιου αναφορικά με την εκτέλεση των τριών στελεχών στην Γλυφάδα.

Τα πάντα, όπως εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ. θα φανούν από το τι θα δείξει το κινητό του δράστη και τα άτομα με τα οποία συνομίλησε την τελευταία δορά.

Υπάρχουν τα ιδιόχειρα σημειώματα ενός διοικητικού συμβουλίου που έκαναν στην εταιρεία με την συμμετοχή του Προκόπη Καρνέση, των δυο γυναικών και του Σπύρου Καρνέση.

Στα εν λόγω σημειώματα φαίνεται το πόσο «σκληρά» ήταν τα πράγματα στην εταιρεία και υπήρχε ο όρος του ότι εάν κάποιος αποχωρήσει από την εταιρεία ή «φύγει» απ΄ την ζωή, οι «κληρονόμοι» – τα παιδιά τους δηλαδή, δεν έχουν δικαιώματα πάνω στην εταιρεία και δεν μπορούν να την κληρονομήσουν.

Την ίδια στιγμή σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA έχει καταγραφεί ένα παράξενο σκηνικό, με τον Αιγύπτιο να πήγαινε δώρα στον Μπόρις Τζόνσον. Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2022 ο Μπόρις Τζόνσον έχει έρθει στην Ελλάδα μία ακόμη φορά.

Παίρνει ένα σκάφος και όπως φαίνεται από το βίντεο ντοκουμέντο του MEGA, ο Αιγύπτιος φέρνει εφόδια από την βίλα στους Πεταλιούς με την βάρκα, στο σκάφος του Μπόρις Τζόνσον.

Γλυφάδα: Το βίντεο ντοκουμέντο από τον 76χρονο δράστη

Ειδήσεις σήμερα:Πολάκης: Θα απέχει τελικά από την ψηφοφορία για τα ομόφυλα – Η στάση Κασσελάκη

Χρήστος Λούλης για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Σε τέτοιους ανθρώπους θα έδινα πιο εύκολα να μεγαλώσουν ένα παιδί» (video)

Πολυχρονόπουλος: «Αν γύριζα το χρόνο πίσω, πάλι τα ίδια θα έκανα… δεν είμαι άγιος» (video)

Λίνα Κλείτου: Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι της δημοσιογράφου – «Έγινε για τρίχες» (video)