Newsroom

Newsroom

Γλυφάδα: Ανατρεπτική εξέλιξη; Εξετάζεται αν εκτέλεσε την Καρνέση με τα ίδια της τα όπλα (Εικόνα/ Βίντεο)

Σε μία ανατρεπτική εξέλιξη εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανήκουν στην οικογένεια Καρνέση - «Δεν το θεωρούμε το κίνητρο εργατικό, ότι η απόλυσή του 75χρονου όπλισε το χέρι του» δήλωσε ο ναυτιλιακός οικονομολόγος.

InCollage 20240213 130316479

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το μακελειό που σημειώθηκε σε ναυτιλιακή επιχείρηση στην περιοχή της Γλυφάδας με τραγικό απολογισμό, τέσσερις νεκρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όπλα του τριπλού φονικού έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά και σε μία ανατρεπτική εξέλιξη, εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανήκουν στην οικογένεια Καρνέση.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα (13/02) καταθέτει η Δέσποινα Καρνέση, η οποία γλίτωσε από τη δολοφονική μανία του 70χρονου δράστη την τελευταία στιγμή, καθώς κλειδώθηκε στην τουαλέτα του γραφείου της, ενώ ο σύζυγό της μαζί με την αδερφή της έπεσαν νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου.

Γλυφάδα: «Ο Άρης είναι με όπλο και πυροβολεί» – Λεπτό προς λεπτό το μακελειό (video)

Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε μία κοντόκανη καραμπίνα για να αιματοκυλήσει τη ναυτιλιακή εταιρία. Φωτογραφία-ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από την καραμπίνα που χρησιμοποίησε το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα ο 70χρονος Αιγύπτιος για να σκοτώσει την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον CEO της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα, Αντώνη Βλασσάκη και τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη.

Δίπλα στη καραμπίνα εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε εισβάλει σε κατάσταση αμόκ στον ημιώροφο του κτηρίου της ναυτιλιακής εταιρείας της οικογένειας Καρνέση.

Βίντεο: Αυτή είναι η καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο 70χρονος

Σοκαρισμένος για την τραγική έκβαση μιας «ιστορίας επιτυχίας της ελληνικής ναυτιλίας», δήλωσε, μιλώντας στο Ertnews (εκπομπή «Συνδέσεις», ο ναυτιλιακός οικονομολόγος Γιώργος Ξηραδάκης, ο οποίος μίλησε και για το «καταδικαστέο κομμάτι» της υπόθεσης: «Η Μαρία πήγε και του είπε ότι πρέπει να φύγει από το σπίτι κι αυτό είναι το κομμάτι, το οποίο βεβαίως όλοι το καταδικάζουμε. Δεν πρέπει κανείς να παίρνει τον νόμο στα χέρια του, αλλά έγινε κάτι βαθύτερο. Στον Πειραιά έχουμε σοκαριστεί, αλλά δεν το θεωρούμε το κίνητρο εργατικό, ότι η απόλυσή του 75χρονου όπλισε το χέρι του».

«Η Μαρία πήγε και του είπε ότι πρέπει να φύγει από το σπίτι κι αυτό είναι το κομμάτι, το οποίο βεβαίως όλοι το καταδικάζουμε. Δεν πρέπει κανείς να παίρνει τον νόμο στα χέρια του, αλλά έγινε κάτι βαθύτερο. Στον Πειραιά έχουμε σοκαριστεί, αλλά δεν το θεωρούμε το κίνητρο εργατικό, ότι η απόλυσή του 75χρονου όπλισε το χέρι του», είπε.

Πολλά πράγματα είδαν το φως της δημοσιότητας, όχι τώρα που έγινε το φονικό, αλλά και από τη διαμάχη μεταξύ των αδελφών στο παρελθόν, επισήμανε στη συνέχεια ο αναλυτής εξηγώντας ότι μετά τον θάνατο του Προκόπη Καρνέση «τα πράγματα έγιναν πολύ στενάχωρα, αλλά αυτά δεν μας αφορούν», επεσήμανε ο αναλυτής.

«Είναι τιμή για οποιονδήποτε να ξέρει τον Σπύρο Καρνέση, τον καπετάνιο. Όταν μιλούσε στα συνέδρια ήταν κάτι το αληθινά ναυτιλιακό», πρόσθεσε και σχετικά με τις δύο αδερφές, ο κ. Ξηραδάκης είπε ότι κι αυτές ήταν φωτισμένες, η μια οικονομολόγος και η άλλη νομικός.

Δείτε το βίντεο: