Newsroom

Newsroom

«Γκόλ» στην τηλεθέαση έβαλε η εκπομπή για το ποδόσφαιρο στην Παλαιστίνη

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την εκπομπή Football Stories εξέδωσε η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδος - Δείτε ολόκληρη την εκπομπή

82797152 2667156403397853 3782513011084754944 o

Ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης, ήταν οι νικητές στην τηλεθέαση της χθεσινής βραδιάς, στην late night ζώνη με το επεισόδιο του «Football Stories» το οποίο ταξίδεψε στην Παλαιστίνη.

Σε αυτό το επεισόδιο, η εκπομπή αφηγήθηκε  την προσπάθεια της αναγνώρισης του κράτους της Παλαιστίνης μέσω του ποδοσφαίρου, και πώς κατάφερε το ίδιο το άθλημα να ανθίσει μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες, προσφέροντας ένα «όχημα διαφυγής» σε πολλούς ανθρώπους.

Ενδιαφέρον είναι ότι στην αναμέτρηση με τον ανταγωνισμό, το «Football Stories», έβαλε γκολ στην τηλεθέαση και κατέγραψε πρωτιά με 20% στο δυναμικό κοινό 18-54. Οι άνδρες 18-24 του χάρισαν το υψηλότερο ποσοστό καθώς στο συγκεκριμένο κοινό η τηλεθέαση άγγιξε το 47,9%, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του newsbeast.gr.

Μάλιστα, η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδος, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους συντελεστές της εκπομπής για την προβολή του παλαιστινιακού ποδοσφαίρου. 

Η ανακοίνωση της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδος έχει ως εξής:

«Παρακολουθήσαμε χθες βράδυ το πολύ όμορφο επεισόδιο της εκπομπής Football Stories, που προβλήθηκε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, και ήταν αφιερωμένο στην Παλαιστίνη!

Στην πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή, οι παρουσιαστές αναδεικνύουν το θέμα του Ισραηλινού τείχους που φυλακίζει τους Παλαιστίνιους και εμποδίζει τις μετακινήσεις τους, συμπεριλαμβανομένων των αθλητών και των ποδοσφαιριστών, καθώς και τις απαγορεύσεις μετάβασης από τη Γάζα στη Δυτική Όχθη.

Οι παρουσιαστές επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο The Walled Off Hotel του διάσημου Βρετανού καλλιτέχνη γκράφιτι Μπάνκσι, στη Βηθλεέμ.

Συνάντησαν επίσης Παλαιστίνιους που σπούδασαν στην Ελλάδα, οι οποίοι τους ξενάγησαν στα θρησκευτικά μνημεία στη Βηθλεέμ, και τους συνόδευσαν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Παλαιστίνη.

Επισκέφθηκαν επίσης την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της Παλαιστίνης, κατα τη διάρκεια της προπόνησης, και συνάντησαν επίσης παίκτες της εθνικής ομάδας ανδρών.

Επικοινωνήσαμε σήμερα με τους παρουσιαστές της εκπομπής, τον κ. Γιώργο Λέντζα και τον κ. Άγγελο Γιακουμίδη, και τους ευχαριστήσαμε για την πρωτοβουλία τους να αφιερώσουν ένα επεισόδιο της δημοφιλούς εκπομπής τους στην Παλαιστίνη.

Τους προσκαλέσαμε να επισκεφτούν την έδρα της παροικίας μας σύντομα, για να μιλήσουν για την επίσκεψη και την εμπειρία τους από το ταξίδι στην Παλαιστίνη.

Αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας και τους ευχαριστούμε».

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή:

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη