Newsroom

Newsroom

Γκλεν Ρόμπινσον και Έρικ Γκόρντον νικητές στα καρφώματα και τα τρίποντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πώς κέρδισαν τους διαγωνισμούς στο All Star Game του ΝΒΑ

58a9a5951dc52447088b4606

Ο σταρ των Ιντιάνα Πέισερς, Γκλεν Ρόμπινσον ήταν εκείνος που κέρδισε τον διαγωνισμό καρφωμάτων, από τον άσο των Φοίνιξ Σανς, Ντέρικ Τζόουνς jr, πηδώντας πάνω από το συμπαίκτη Πολ Τζορτζ, τη μασκότ των Πέισερς και ένα μέλος της ομάδας χορού των Πέισερς, επιχειρώντας στο τέλος μία ανατροφή που του επέτρεψε να αγγίξει το τέλειο 50 στον τελευταίο γύρο.

Τελικά συγκέντρωσε συνολικά τους 94 πόντους παίρνοντας την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω του Τζόουνς, ΝτεΑντρέ Τζόρνταν και Ααρον Γκόρντον, αλλά και ενθουσιασμένους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν την εκδήλωση τουAll-Star Weekend στη Νέα Ορλεάνη. Να σημειωθεί ότι ο Τζόουνς προσπάθησε να εντυπωσιάσει με την βοήθεια ενός drone, αλλά δεν τα κατάφερε, όπως θα ήθελε. «Είμαι ένας εκρηκτικός παίκτης», δήλωσε αμέσως μετά

Δείτε εδώ το κάρφωμα που του χάρισε τη νίκη


Νωρίτερα, ο άσος των Χιούστον Ρόκετς, Ερικ Γκόρντον, νίκησε στην παράταση τον αστέρα των Κίβελαντ Καβαλίερς Κίρι Ιρβινγκ , σημειώνοντας 21 πόντους έναντι 18 του αντιπάλου του και κατέκτησε τον διαγωνισμό τριπόντων. Όχι τυχαία, αφού φέτος έχει σημειώσει τα περισσότερα τρίποντα στο ΝΒΑ. Μεγάλη απογοήτευση για τον Κλέι Τόμπσον των Γκόλντεν Στέιτ, που αποκλείστηκε από τον τελικό. «Απόψε ήταν νύχτα μου», τόνισε ο Γκόρντον.

Παρακάτω ο Έρικ Γκόρντον σκοράρει απ’ τη γραμμή των τριών πόντων


Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…