Newsroom

Newsroom

Γκίκας Μαγιορκίνης: Δημοσίευσε σοκαριστικές εικόνες  από τις βλάβες στους πνεύμονες παιδιών και εφήβων από κορονοϊό (εικόνες)

«Οι εικόνες δεν αφορούν ασθενείς που είχαν υποκείμενα νοσήματα»

coronavirus

Με την φράση μια εικόνα χίλιες λέξεις επέλεξε να πλαισιώσει ο  επίκουρος καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης την ανάρτησή του που συνοδεύεται με τις αξονικές τομογραφίες παιδιών και εφήβων και συγκεκριμένα ενός 18χρονου, ενός 15χρονου, ενός 14χρονου και ενός 8χρονου.

 Όπως σημείωσε στην ανάρτησή, οι σοκαριστικές εικόνες δεν αφορούν ασθενείς που είχαν υποκείμενα νοσήματα, αλλά παρόλα αυτά παρατηρεί κανείς ότι οι βλάβες που παρατηρούνται είναι «εντυπωσιακές» και είναι άγνωστο τι θα προκαλέσουν σε βάθος χρόνου. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γκίκα Μαγιορκίνη:

«Μία εικόνα χίλιες λέξεις

Αξονικές τομογραφίες νέων κάτω από 18 έτη με Covid-19 (18 ετών, 15 ετών, 14 ετών και 8 ετών). Κανένας ασθενής δεν είχε υποκείμενα νοσήματα ή ανοσοκαταστολή. Οι ασθενείς δεν χρειάστηκαν συμπληρωματικό οξυγόνο, διασωλήνωση ή ΜΕΘ. Πρόκειται για απλά-κοινά περιστατικά Covid-19.

Ωστόσο έχουν πολύ “εντυπωσιακές” βλάβες και είναι άγνωστο τι θα προκαλέσουν αυτές οι βλάβες σε βάθος χρόνου. 

Για την πλειονότητα του κόσμου το ερώτημα είναι απλό: Θέλουν να υποβάλουν τους πνεύμονές τους σε αυτές τις βλάβες για να δουν αν αντέχουν; Και αν αντέξουν την πρόκληση (όπως προβλέπεται ότι θα αντέξουν οι περισσότεροι νέοι) θέλουν να δουν πόσα χρόνια ή αντοχές έχασαν στην πορεία;

Με το εμβόλιο προστατεύουμε τους πνεύμονές μας από βαρύτατη καταπόνηση!».

 

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.