Newsroom

Newsroom

Γιώργος Παπανδρέου: "Πολύ προοδευτικός για το ΠΑΣΟΚ"

Ακόμα ένας που θυσιάστηκε για την πατρίδα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου… «Έβαλα το κεφάλι μου στον ντορβά για τη χώρα»…

papandreoy 1

Ακόμα ένας που θυσιάστηκε για την πατρίδα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου…
«Έβαλα το κεφάλι μου στον ντορβά για τη χώρα» επεσήμανε ο Γιώργος Παπανδρέου, προσθέτοντας και αποκαλύπτοντας παράλληλα, ότι παρά τα όσα έλεγαν τότε στο ΠΑΣΟΚ, το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος…
Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, τόνισε ότι οι συμφωνίες που έγιναν με τους δανειστές ήταν αποτέλεσμα των πράξεων της χώρας και πιο ειδικά όσων πολιτικών ακολουθήθηκαν και όσων όχι. Ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να χρεώνεται κάποιος πολιτικός με την είσοδο της Ελλάδας στα μνημόνια.
Στην συνέχεια επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τονίζοντας ότι ενώ στην αρχή δήλωνε αντιμνημονιακός στην συνέχεια τα υπηρέτησε!
Αναφερόμενος στην σύγκρουση με το ΠΑΣΟΚ και την ίδρυση του κόμματος του, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ότι βασανίστηκε πριν πάρει την απόφαση και το έκανε γιατί έβλεπε ότι το κόμμα που ίδρυσε ο πατήρ, δεν ακολουθούσε πλέον το πνεύμα του, έχοντας ταυτιστεί με την πιο σκληρή έκφανση της συντηρητικής πολιτικής.
«Μπροστά στις εκλογές έπρεπε να πάρω μία απόφαση: αν θα στηρίξω αυτή την πολιτική ή αν θα διαφοροποιηθώ. Είπα ότι πρέπει να κάνω ένα νέο ξεκίνημα και για τις πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού και για τη χώρα»

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…