Newsroom

Newsroom

Γιώργος Αυτιάς: Με το ένα πόδι στο ψηφοδέλτιο και το άλλο στην εκπομπή

Μπαινοβγαίνει στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο ο γνωστός δημοσιογράφος

4123422

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι τελικά ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. άφησε χθες η Μαρία Σπυράκη. Μπορεί τον προηγούμενο μήνα η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος να είχε με τον πιο επίσημο τρόπο αφήσει τον κ. Αυτιά εκτός της λίστας των υποψηφίων για τις ευρωεκλογές, αναφέροντας πως «σε ό,τι αφορά τον κ. Αυτιά είναι σαφές ότι το θέμα έχει λήξει», όμως τώρα, όπως τονίζει η efsyn.gr απάντησε διαφορετικά.

Ειδικότερα δήλωσε ότι «υπάρχουν ακόμη οκτώ θέσεις κενές. Ο κ. Μητσοτάκης έχει το προνόμιο να φτιάξει αυτό το ψηφοδέλτιο. Κάθε πράγμα θα ανακοινώνεται στην ώρα του. Δεν θα μπούμε σε μια συζήτηση ονοματολογίας», προδίδοντας έτσι τις δεύτερες σκέψεις της ηγεσίας της Ν.Δ. αναφορικά με το ενδεχόμενο της συγκεκριμένης υποψηφιότητας.

Σημειώνεται ακόμα ότι «γαλάζιες» διαρροές είχαν επιχειρήσει να χρεώσουν το κόψιμο του κ. Αυτιά στον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κάτι που ο ίδιος διέψευσε, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του (ΑΝΤ1): «Θεωρώ ότι ο Γιώργος Αυτιάς προσθέτει, δεν αφαιρεί και θεωρώ ότι καλό είναι να συμμετέχει. Το έχω πει και κατ’ ιδίαν στον ίδιο το Γιώργο, το έχω πει και κατ’ ιδίαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, το λέω και δημοσίως τώρα».

Πηγή: efsyn.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη