Γιοκαρίνης: Διαψεύδει όσα έγιναν η σύζυγος του – «Όλο αυτό συνέβη επειδή ο Γιάννης είναι γνωστός» (video)

Στην κάμερα του Alpha μίλησε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη, Σοφία Μιχαλοπούλου λέγοντας ότι υπήρξε μόνο λεκτικό επεισόδιο

profile player 960x540 6

Στην κάμερα του Alpha μίλησε πριν από λίγα λεπτά η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη, Σοφία Μιχαλοπούλου, σχετικά με τη χθεσινή σύλληψη του τραγουδιστή για ενδοοικογενειακή βία.

Η ίδια με τα λεγόμενα της ανέτρεψε ό,τι είχε ακουστεί μέχρι τώρα, καθώς ανέφερε ότι όσα γράφτηκαν περί σωματικής βίας και ότι ο καλλιτέχνης την έπιασε απ’ τον λαιμό δεν ισχύουν, τονίζοντας ότι πήρε τηλέφωνο τις αρχές για μια απλή σύσταση μετά από διαπληκτισμό.

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, επισημαίνοντας ότι δεν έγινε το κακό που βγήκε προς τα έξω, συμπληρώνοντας ότι αυτό συνέβη γιατί ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι γνωστός.

Πιο αναλυτικά η Σοφία Μιχαλοπούλου είπε: «Ήταν ένας διαπληκτισμός στο σπίτι μας, όπως σε όλα τα ζευγάρια και κάποια στιγμή επειδή ξέφυγε και πήρα τηλέφωνο για να έρθουν για μία απλή σύσταση. Από ότι φαίνεται έχει αλλάξει ο νόμος και περάσαμε την αυτόφωρη διαδικασία και ξαφνικά βγαίνουν ψευδείς πληροφορίες και στα μανταλάκια.

Δεν υπήρξε ποτέ προσπάθεια να με στραγγαλίσει, ήταν μόνο λεκτική διαμάχη. Όλο αυτό έγινε επειδή ο Γιάννης είναι γνωστός.

Δεν έγινε αυτό το κακό, που βγήκε σήμερα. Ήθελα να προλάβω μία ενδεχόμενη απειλή και για αυτό κάλεσα την αστυνομία που ήρθε αμέσως. Έχω βιώσει δυσάρεστα περιστατικά στο παρελθόν.

Μπορεί από μία λέξη, από μία κίνηση να ανασύρει στον εγκέφαλό του τον μεθυσμένο εαυτό του και να φέρεται σαν μεθυσμένος ενώ δεν έχει πιει. Δεν θα ζούσε χωρίς εμένα, δεν θα τον βλέπατε. Ευτυχώς έχει ξαναβρεί τον εαυτό του».

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μάλαμας και Παπακωνσταντίνου συζητούν για… τo «μετά» και τον Καρρά: Το επικό βίντεο που κάνει θραύση

Συνελήφθη ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης για ενδοοικογενειακή βία

Άγιοι Ανάργυροι: Ο 39χρονος σχεδίαζε καιρό τη γυναικοκτονία – Το βίντεο ντοκουμέντο και η μαρτυρία που τον «καίει»

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…