Newsroom

Newsroom

Γιατί οι δύσκολες εποχές απαιτούν εύκολες λύσεις

Τα τελευταία επτά χρόνια, δύσκολα χρόνια μιας δυσβάστακτης οικονομικής κρίσης, οι «κλασικές» αγορές ενός νοικοκυριού έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Αυτά τα απολύτως «βασικά» που χρειάζονται δυο άνθρωποι για να «χτίσουν» το σπιτικό τους αρκετές φορές έρχονται ως δώρα από συγγενείς και φίλους ενώ άλλες, τα χρήματα μαζεύονται αργά και σταθερά μήνα με το μήνα.

5a37e0b81dc524924e8b4582

Όπως είναι λογικό, πρώτο μέλημα είναι πλέον οι ιδανικές λύσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές. Το σωστό προϊόν στην τιμή εκείνη που μπορεί να «αντέξει» το πορτοφόλι σου. Μια κουζίνα, ένα ψυγείο, μια καφετιέρα μπορείς να τα βρεις σε πολλά καταστήματα. Το προϊόν όμως εκείνο που γνωρίζεις από πριν ότι θα είναι αξιόπιστο αλλά και σε καλή τιμή, λίγα καταστήματα το διαθέτουν. Οι εποχές είναι δύσκολες και απαιτούν εύκολες λύσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις καθημερινές του ανάγκες. Λύσεις άμεσες, αξιόπιστες και εύχρηστες.

Εδώ και 67 ολόκληρα χρόνια ένα όνομα ακούγεται συνήθως στα οικογενειακά τραπέζια. «Κωτσόβολος». Το όνομα «Κωτσόβολος» είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις λεγόμενες «οικογενειακές» αγορές και όχι άδικα, καθώς εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή για πολλά νοικοκυριά. Οι εποχές έχουν αλλάξει όμως, το ίδιο και το ποσό που μπορούμε να διαθέσουμε. Το ίντερνετ είναι το μέλλον στις αγορές και η πιο «εύκολη» λύση – ειδικότερα για τους νέους -, με τις φθηνότερες επιλογές. Και εδώ, η «Κωτσόβολος» έχει ισχυρή παρουσία, καταγράφοντας ανοδική πορεία. Το «μυστικό» απλό. Δεν μένει σταθερή αλλά εξελίσσεται. «Κινείται» με το ρυθμό που επιτάσσει η εκάστοτε εποχή.

Οι χρήσιμες δόσεις


Όταν πραγματοποιείς μια «μεγάλη αγορά» τότε συνήθως επιλέγεις να εξοφλήσεις το ποσό σε δόσεις. Το «Πλάνο Δόσεων Κωτσόβολος» σε συνδυασμό με το πανελλαδικό δίκτυο της εταιρείας καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα, προσφέρουν την ευελιξία εκείνη που αναζητάει ένας καταναλωτής. Ειδικότερα όσον αφορά το «Πλάνο Δόσεων Κωτσόβολος», πρόκειται για έναν τρόπο πληρωμής που σου χαρίζει ευκολία προσαρμοσμένη στα μέτρα σου. Μπορείς -χωρίς πιστωτική κάρτα- να αγοράσεις ό,τι έχεις ανάγκη και να ορίσεις εσύ το ποσό της δόσης που σε εξυπηρετεί, αλλά και τον αριθμό των μηνών που θα χρειαστείς για την αποπληρωμή.

Το σπουδαιότερο είναι πως οι δόσεις παραμένουν σταθερές και μπορείς να κάνεις το «πλάνο» σου κάθε μήνα. Ταυτόχρονα βέβαια, αν και εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να πληρώσεις και παραπάνω από μια δόση το μήνα.

Όταν έχεις το service που πρέπει


Πέρα από την αγορά ενός προϊόντος, πρέπει να σου εξασφαλίζεται η γρήγορη και εύχρηστη τεχνική υποστήριξη. Το Fix & Go, στα 14 Αναβαθμισμένα service corners της «Κωτσόβολος» δίνουν τις σύγχρονες λύσεις για κάθε προϊόν. Συνολικά, 34 Service Corners υποστηρίζουν υπηρεσίες κινητής (Save & Go), υπηρεσίες Computing (Pick & Pay) και TV Tuning. 

Η άμεση τεχνική υποστήριξη για κάθε αγορά σου γίνεται έτσι η πιο απλή καθημερινή συναλλαγή. Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση που χαλάσει η συσκευή σου; Θα μείνεις χωρίς ψυγείο για ημέρες; H πρωτοποριακή υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης οικιακών συσκευών, το “Total Support Premium 48 ώρες” αποτελεί επέκταση της ήδη υπάρχουσας Premium Total Support υπηρεσίας που προσφέρει η Κωτσόβολος στους πελάτες της.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσφέρεται η επισκευή ή αντικατάσταση του ψυγείου, της κουζίνας ή/και του πλυντηρίου εντός 48 ωρών από την ώρα που θα δηλωθεί η βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας. Η υπηρεσία «Total Support Premium 48 ώρες» έχει χρονική διάρκεια για 5 ολόκληρα χρόνια, προσφέροντας στις συσκευές την προστασία που χρειάζονται, από την 1η μέχρι και την τελευταία ημέρα του συμβολαίου αποκλειστικά από την Κωτσόβολος.