Γιάννης Ξανθόπουλος: Σοκαρισμένος ο πατέρας του τραγουδιστή – «Δεν έφταιγε το παιδί μου» (video)

«Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλο που παραβίασε το STOP», ανέφερε ο πατέρας του καλλιτέχνη

Ξανθόπουλος

O τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος και όπως είναι φυσικό οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες τόσο για τον καλλιτέχνη όσο και για την οικογένειά του.

Ο πατέρας του μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και όταν μίλησε για τον θάνατο του 19χρονου που συγκρούτσηκε με τον γιο του, ξέσπασε σε κλάματα.

«Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ, σώθηκε. Καλά είναι. Αύριο μπορεί να έρθει σπίτι. Τα παιδιά είναι όλα εκεί, και η γυναίκα μου.

Δεν φταίει και σε τίποτα, δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλο που παραβίασε το STOP.

Το έμαθα από το πρωί… Εδώ κλάματα, τρελάθηκα», ανέφερε αρχικά.

«Το έμαθα από τον γιο μου τον μεγάλο. Ήταν να πάει για δουλειά στις 7.15 και έφυγε 5.30 και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα να τον ρωτήσω γιατί τόσο νωρίς και άρχισε τα κλάματα, μου είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο γιατί ο Γιαννάκης τράκαρε.

Πήγαμε μετά στο νοσοκομείο με τη γυναίκα μου και αυτή δεν ήξερε», συμπλήρωσε ο πατέρας του τραγουδιστή σχετικά με το πως ενημερώθηκε για ότι συνέβη.

«Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ ο γιος μου είναι καλά αλλά δεν μου τα λένε όλα. Θα έρθουν στο σπίτι και θα μου τα πούνε.

Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος με αυτό που έπαθε… άστο.

Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω» είπε για το πως είναι ο γιος του αυτή τη στιγμή.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν το τζιπ του τραγουδιστή, το οποίο στο βίντεο, φαίνεται να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσέκρουσε μετωπικά με άλλο όχημα επί της οδού Δεκελείας στο Μενίδι.

Ο τραγουδιστής φέρεται να έκανε τον συγκεκριμένο ελιγμό προκειμένου να αποφύγει έτερο όχημα που παραβίασε stop.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από στοπ. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε άλλο διερχόμενο αμάξι στο οποίο ήταν δύο επιβαίνοντες.

Ο ένας κατέληξε. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Μετά τη σύγκρουση, το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι, οι οποίοι πήγαιναν στη δουλειά τους, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού με αποτέλεσμα ένας εκ των δύο νεαρών να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο δεύτερος 19χρονος είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…