Γιάννης Μαντζουράνης

Γιάννης Μαντζουράνης: Κύριε Μητσοτάκη, οργίζομαι και ντρέπομαι!

«Η αντιμετώπιση της Δικαιοσύνης με όρους μαφίας προσβάλλει τους δικαστές, το δημοκρατικό μας πολίτευμα, και την πατρίδα μας»

279246338 5154668691260555 55633895403766255 nγγ

Ως δικηγόρος και Έλληνας πολίτης οργίζομαι και ντρέπομαι:

– Γιατί ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί απροσχημάτιστα και ασύστολα να μετατρέψει τη Δικαιοσύνη σε κομματικό και προσωπικό εργαλείο.

– Γιατί στην Ελλάδα του 2022 διώκονται εισαγγελείς επειδή έπραξαν το καθήκον τους στη διερεύνηση του σκανδάλου Νοβάρτις. Ενώ ξεπλένονται με «αδιευκρίνιστα» επιχειρήματα πολιτικοί εμπλεκόμενοι σ’ αυτό.

– Γιατί διασύρονται χιλιάδες λειτουργοί της Δικαιοσύνης που εκτελούν με τιμιότητα, γενναιότητα, λογική και ευαισθησία το καθήκον τους.

– Γιατί ο κ. Μητσοτάκης υπονομεύει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων στους φυσικούς δικαστές τους, υπονομεύοντας έτσι την ίδια την εμπιστοσύνη τους στο κράτος δικαίου και τη δημοκρατία.

– Γιατί η πατρίδα μου είναι κατηγορούμενη στην Ευρώπη για άνομες και απαράδεκτες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη.

Κύριε Μητσοτάκη,

Η αντιμετώπιση της Δικαιοσύνης με όρους μαφίας προσβάλλει τους δικαστές, το δημοκρατικό μας πολίτευμα, και την πατρίδα μας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη