Γιάννης Μαντζουράνης: Ελλάδα, η χώρα των Όλιβερ Τουίστ

Ο Δικηγόρος - Μέλος Εκλογικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μαντζουράνης σε ανάρτηση του στηλιτεύει την  κυβέρνηση Μητσοτάκη που περικόπτει τα επιδόματα που αφορούν παιδιά

Συγκεκριμένα ο  Γιάννης Μαντζουράνης στην ανάρτηση του που συνοδεύεται και από ένα βίντεο, αναφέρει ότι:« Εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά ζουν σε καθεστώς ανέχειας, πείνας και κοινωνικού αποκλεισμού.  Η μέση δαπάνη για τη μόρφωση κάθε παιδιού είναι στην Ευρώπη 7.000 ευρώ, και στην Ελλάδα 2.688 ευρώ. 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη περικόπτει τα επιδόματα που αφορούν παιδιά, εξαιρεί τα ανασφάλιστα παιδιά από τη δωρεάν παιδιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη, αρνείται ακόμα την προπληρωμένη κάρτα τροφίμων, που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ.  Η κυβέρνηση δεν έχει εθνική ατζέντα για το παιδί, όπως αποκαλύπτει ο εκπρόσωπος της Unisef  στην Ελλάδα. 

Δεν υπέβαλαν καν σχέδιο για τα κονδύλια που προβλέπει για τα φτωχά παιδιά το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Child Guarantee-Εγγύηση για το Παιδί, όπως καταγγέλλει με ερώτηση 46 βουλευτών του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Όταν τα παιδιά μιας χώρας δυστυχούν ακυρώνεται το μέλλον της.»

 

Μετά τον Βαξεβάνη και ο Κώστας Αρβανίτης απαντά με εξώδικο για ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα της «POLITICAL»

Μετά τον Βαξεβάνη και ο Κώστας Αρβανίτης απαντά με εξώδικο για ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα της «POLITICAL»

Aνάλογη πρωτοβουλία είχε κάνει και ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος…