Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είναι ο Έλληνας Θεός» – Η FIBA «υποκλίνεται» στον «Greek Freak»

Η FIBA με ανάρτηση της στα social media «υποκλίθηκε» στον Αντετοκούνμπο.

antetokounmpo god

Ο «Greek Freak» Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κάνει τον κόσμο να «παραμιλάει» με τις «διαστημικές» εμφανίσεις που κάνει με την Εθνική στο Eurobasket 2022. Ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη για το 2020 βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Μπάσκετ για να οδηγήσει την ομάδα μας πιο κοντά στη διάκριση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας με τη «γαλανόλευκη» στον αγώνα με την Ουκρανία, σημειώνοντας 41 πόντους!

Ο ηγέτης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έγινε ο πρώτος παίκτης, μετά τον Ντιρκ Νοβίτσκι το 2001, που πετυχαίνει «40άρα» σε παιχνίδι Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η FIBA με ανάρτηση της στα social media «υποκλίθηκε» στον Αντετοκούνμπο.

«Είναι ο Έλληνας Θεός», έγραψε η Παγκόσμιο Ομοσπονδία, η οποία έφτιαξε και μια πολύ ωραία φωτογραφία προς τιμήν του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, από την πλευρά του, έστειλε το δικό του μήνυμα. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία του με τη φανέλα της Ελλάδας, γράφοντας ότι: «Το παιχνίδι παίζεται. Όχι με λόγια».

Ευρωμπάσκετ: Πρωτιά με διαστημικό Αντετοκούνμπο

Η Ελλάδα επιβλήθηκε με 99-79 της Ουκρανίας με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να θυμίζει τον Greak freak των τελικών του ΝΒΑ, που οδήγησε το Μιλγουόκι στον τίτλο του πρωταθλητή, η Εθνική ομάδα παρέσυρε στο διάβα της την Ουκρανία και με το «4 στα 4» εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο της στο Ευρωμπάσκετ! Ο σούπερ σταρ της Εθνικής είχε 41 πόντους, σημειώνοντας νέο ρεκόρ με τη φανέλα της Εθνικής. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν οι 40 πόντοι με την φανέλα με το εθνόσημο στον αγώνα με την Σερβία στα προκριματικά του Παγκοσμίου. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ζορίστηκε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ανέβασε απόδοση στην άμυνα και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να την παίρνει από το χέρι στα κρίσιμα σημεία έφτασε στη νίκη.

Η «γαλανόλευκη» θα κλείσει τις υποχρεώσεις της στο Μιλάνο την Πέμπτη (8/9, 18:00) με αντίπαλο την Εσθονία, σε μία αναμέτρηση που είναι πιθανό να αγωνιστεί ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα τερματίσει στην τέταρτη θέση του τέταρτου ομίλου.

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…