Newsroom

Newsroom

Για τον Άδωνη το λογιστήριο της Novartis είναι «σφιχτό» εκείνο της Siemens είναι περάστε κόσμε…

Σε μια σειρά συμμετοχών του σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές τις τελευταίες μέρες, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε, μεταξύ άλλων για την υπόθεση Novartis ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο  και ισχυρίστηκε ότι «οι πολυεθνικές εταιρίες έχουν τόσο αυστηρά λογιστήρια, που μαύρα λεφτά σε βαλίτσα δεν μπορούν να φύγουν».

Άδωνης 0

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ρωτήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha», για την εκτίμηση που έχει σχετικά με τις εξελίξεις του σκανδάλου Novartis και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γιατί η Novartis, αυτή είναι η γνώμη μου, δεν μπορούσε να δώσει μαύρα λεφτά. Οι πολυεθνικές εταιρίες έχουν τόσο αυστηρά λογιστήρια, που μαύρα λεφτά σε βαλίτσα δεν μπορούν να φύγουν.»

Καλό είναι, κάποιος να πει στον κ. Γεωργιάδη ότι τα μεγάλα σκάνδαλα οι πολυεθνικές τα κάνουν. Δεν μπορεί το κάθε περίπτερο να ξεπλύνει 50-100 εκατομμύρια. Από την άλλη από την στιγμή που δεν υπάρχει σκάνδαλο γιατί μόνο την Παρασκευή (4/1) στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, έχει ανεβάσει 36 tweet και όλα για την υπόθεση NOVARTIS; Της Siemens τα λογιστήριο δεν είναι τόσο σφιχτό απ’ ότι φαίνεται, για τον Άδωνη

Αυτό δείχνει την έκδηλη…η αγωνία του όπως εκείνη του τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι. 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη