Για την Σία Κοσιώνη και τον ΣΚΑΪ φταίνε οι πολίτες που εγκλωβίστηκαν στην Αττική οδό (video)

Για τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ και την Σία Κοσιώνη φταίνε οι ίδιοι οι πολίτες οι οποίοι δεν έβαλαν στις ρόδες των αυτοκινήτων τους τις αντιολισθητικές αλυσίδες

4820477

Για την τεράστια ταλαιπωρία των χιλιάδων πολιτών που παρέμεναν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό για πάνω από δέκα ώρες, ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ, και συγκεκριμένα η Σία Κοσιώνη, έβγαλαν το συμπέρασμα ότι φταίνε… οι ίδιοι οι πολίτες οι οποίοι δεν έβαλαν στις ρόδες των αυτοκινήτων τους τις αντιολισθητικές αλυσίδες.

Την ίδια στιγμή που το επιτελικό κράτος και η κυβερνητική αλαζονεία θάφτηκαν στο χιόνι. Την ίδια στιγμή που δεκάδες πολίτες επιβεβαίωναν ότι η Αττική Οδός δεν τους απηύθυνε καμία προειδοποίηση για την κατάσταση που θα συναντήσουν αν διέλθουν της κεντρικής οδού, η κεντρική παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ επέλεξε για ακόμα μια φορά να στοχοποιήσει τους πολίτες ως υπεύθυνους για τον εγκλωβισμό τους.

Βέβαια μέχρι το βράδυ ακόμα και η Σία Κοσιώνη άλλαξε γνώμη για το ποιος φέρει την ευθύνη για τη συλλογική ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη