Newsroom

Newsroom

Για γέλια και για κλάματα… όταν Καϊλή και Σπυράκη διεκδικούσαν το βραβείο του καλύτερου ευρωβουλευτή

Απ' τα ψηλά στα χαμηλά κι απ' τα πολλά στα λίγα

My project 1 19

Η Εύα Καϊλή και η Μαρία Σπυράκη είναι δύο ονόματα που μονοπωλούν τη δημόσια συζήτηση τα τελευταία 24ωρα. Αρνητικές πρωταγωνίστριες και οι δύο σε ηχηρές σκανδαλώδεις υποθέσεις, εκπαραθυρωμένες από τα κόμματά τους και με πολλές κατηγορίες να εκκρεμούν εναντίον τους.

Σαν ένα περίεργο νήμα να συνδέει τις τύχες των δύο πολιτικών… που αν το ξετυλίξουμε και βρούμε την αρχή του θα πέσουμε πάνω σε μια απίθανη σύμπτωση. Γιατί μπορεί κάπως να έχει ξεχαστεί, αλλά το 2018 ήταν όλα λαμπερά για την Εύα Καϊλή και τη Μαρία Σπυράκη και οι δυο τους εκείνη τη χρονιά διεκδικούσαν το βραβείο του καλύτερου ευρωβουλευτή.

Πιο συγκεκριμένα «έπαιζαν δυνατά» για ένα από τα βραβεία «ΜΕΡ Awards» που θεσμοθετήθηκαν το 2005 από The Parliament Magazine, τη δεκαπενθήμερη έκδοση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με σκοπό την ανάδειξη του καλύτερου Ευρωβουλευτή της χρονιάς ανά τομέα δράσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη διεκδικούσε βραβεία στον τομέα της «Περιφερειακής Ανάπτυξης» και στον τομέα «Έρευνας και Καινοτομίας». Ενώ η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή ήταν υποψήφια στην κατηγορία των «Νέων Τεχνολογιών». Τέσσερα χρόνια μετά είχαμε ένα μικρό plot twist…

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…