Newsroom

Newsroom

Για εγκληματική συγκάλυψη στο θέμα της φοροδιαφυγής καταγγέλλει την κυβέρνηση ο Π. Σκουρλέτης

Για «εγκληματική συγκάλυψη» της φοροδιαφυγής από την κυβέρνηση κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, επικαλούμενος μάλιστα ως πιο χαρακτηριστικό…

skourletis

Για «εγκληματική συγκάλυψη» της φοροδιαφυγής από την κυβέρνηση κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, επικαλούμενος μάλιστα ως πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Σκουρλέτης, «η εντολή του οικονομικού εισαγγελέα για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, σχετικά με τη διερεύνηση εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, επιβεβαιώνει αφενός πως η δικαιοσύνη στέκεται στο ύψος των περιστάσεων υπερασπιζόμενη το δημόσιο συμφέρον και αφετέρου  αφήνει για μια ακόμη φορά έκθετη την κυβέρνηση για την ασυλία και την κάλυψη  που παρέχει στους πλούσιους και τους φοροφυγάδες».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η υποστελέχωση του φοροτεχνικού μηχανισμού και η αντικειμενική αδυναμία των ΔΟΥ και του ΣΔΟΕ να ελέγξουν αποτελεσματικά τις υποθέσεις χρεώνεται αποκλειστικά στον κ. Σαμαρά και στην κυβέρνηση του».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη