Newsroom

Newsroom

Γ. Πεταλωτής: Δεν υπάρχει θέμα απολύσεων

Η κυβέρνηση επιχείρησε, δια του εκπροσώπου της, να κλείσει τα σενάρια για απολύσεις υπαλλήλων στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. Ενόψει της…

Η κυβέρνηση επιχείρησε, δια του εκπροσώπου της, να κλείσει τα σενάρια για απολύσεις υπαλλήλων στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. Ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής, ο Γ. Πεταλωτής επανέλαβε ότι οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν αυτοδιοικητικά.
“Δεν υπάρχει θέμα απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων. Κατοχυρώνονται από το Σύνταγμα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και διευκρίνισε πως “ότι ισχύει στον στενό δημόσιο τομέα, ισχύει και στον ευρύτερο”.

Πρόσθεσε, δε, πως “οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα”, ενώ επισήμανε εκ νέου πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη, μέσω και της περιστολής των δημοσίων δαπανών, να “εντείνει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές της για την έξοδο της χώρας από την κρίση”.

“Ψηφίστε πρόσωπα”

Αναφερόμενος στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Γ. Πεταλωτής κάλεσε τους πολίτες “να επιλέξουν τα κατάλληλα πρόσωπα που θα οδηγήσουν τις τοπικές κοινωνίες σε νέα εποχή”.

Ερωτηθείς, δε, για το αν υπάρχουν “ανίερες” συμμαχίες ενόψει του επαναληπτικού γύρου, υπογράμμισε πως “συμμαχίες γίνονται πάντα κα μάλιστα ενόψει β’ γύρου στις αυτοδιοικητικές εκλογές”.

Σημείωσε με νόημα ότι “αν είναι ιερές ή ανίερες θα το δείξει ο λαός. “Εμείς στηρίζουμε συγκεκριμένους υποψήφιους και ζητάμε από το λαό να τους υπερψηφίσουν”.
http://www.enet.gr

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…