Newsroom

Newsroom

Φρίκη στην Αίγυπτο: Δικάζεται η μητέρα που αποκεφάλισε τον 5χρονο γιο της και έπειτα έφαγε το κεφάλι του

Η 29χρονη Χασσάν είχε παραληρηματικές ιδέες ότι οι συγγενείς της έκαναν μάγια στον γιο της.

aigyptia

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση παιδοκτονίας στην Αίγυπτο, όπου μια μητέρα αποκεφάλισε τον πεντάχρονο γιο της και στη συνέχεια μαγείρεψε και έφαγε το κεφάλι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Daily Mail, η 29χρονη κατηγορούμενη Hanaa Mohamed Hassan, δικαζόταν για τη φρικτή δολοφονία του γιου της Youssef, αλλά οι δικαστές στο Ποινικό Δικαστήριο του Zagazig έκριναν ότι δεν ήταν ικανή να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Ωστόσο, σε μια ετυμηγορία στις 30 Σεπτεμβρίου, είπαν ότι σκότωσε τον γιο της εν βρασμώ και ότι έπρεπε να κρατηθεί σε ψυχιατρική μονάδα.

Ο θείος του 5χρονου βρήκε τα μέλη του μέσα σε κουβά

Η 29χρονη, σύμφωνα με τη Daily Mail, συνελήφθη όταν ο θείος του πεντάχρονου βρήκε μέρη του σώματός του σε έναν κουβά μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Φακούς, στη βόρεια Αίγυπτο.

Μετά τη σύλληψή της, η αστυνομία είπε ότι ομολόγησε ότι είχε φάει μέρος του κεφαλιού του γιου της επειδή «ήθελε να μείνει μαζί της για πάντα».

Η ίδια είχε κατακρεουργήσει το σώμα του στο μπάνιο, ενώ στη συνέχεια μαγείρεψε κομμάτια από το σώμα του.

Πριν από την απόφαση, οι εισαγγελείς είχαν υποστηρίξει ότι η Χασάν είχε σκοτώσει τον γιο της επειδή φοβόταν ότι μπορεί να χάσει την επιμέλεια του αγοριού από τον πρώην σύζυγό της. Μια αρχική ψυχιατρική έκθεση είχε επίσης διαπιστώσει ότι ήταν υπεύθυνη για τις πράξεις της που ήταν προμελετημένες, καθώς είχε αποκτήσει ένα ρόπαλο και ένα μαχαίρι και είχε κλειδώσει όλες τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού της.

Στη συνέχεια, είχε χτυπήσει το κεφάλι του γιου της τρεις φορές, σκοτώνοντάς τον, και στη συνέχεια έκοψε το σώμα του Γιουσέφ σε κομμάτια σε μια προσπάθεια να καταστρέψει τα στοιχεία.

Είχε παραληρηματικές ιδέες

Αλλά το δικαστήριο διέταξε μια πιο λεπτομερή αξιολόγηση της ψυχικής της κατάστασης και μια ομάδα ειδικών ψυχιατρών που διορίστηκαν από το δικαστήριο διαπίστωσε ότι η Χασάν είχε παραληρηματικές ιδέες ότι οι συγγενείς της έκαναν μάγια στον γιο της. Η έκθεση ανέφερε ότι η Χασάν δεν είχε τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα των πράξεών της. Έβλεπε την αποτρέπαια πράξη της ως ένα…απλό λάθος.

Η Χασάν διατάχθηκε να κρατηθεί στο Νοσοκομείο Ψυχικής και Νευρολογικής Υγείας Abbasia στο Κάιρο.

Μετά τη σύλληψή της, η ίδια  ισχυρίστηκε στην αστυνομία στο Faqous ότι «πάσχει από ψυχική ασθένεια» και δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον γιο της.

H 29χρονη και ο Γιούσεφ έμεναν μόνοι μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, ο οποίος επιμένει ότι ήξερε ακριβώς τι έκανε η πρώην σύζυγός του «Όταν έφτασα, η αστυνομία με εμπόδισε να δω τον γιο μου λόγω της φρικτής σκηνής», δήλωσε ο πατέρας.

Η Εισαγγελία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι η ύποπτη τέθηκε υπό κράτηση και ότι θα υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση.

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας