Newsroom

Newsroom

Φρίκη στην Αγγλία: Οι τέσσερις ερωμένες του έκαψαν τα γεννητικά όργανα με ισιωτική μαλλιών

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε στα χέρια τεσσάρων γυναικών ένας άντρας. Οι γυναίκες υποστήριξαν ότι ήταν πρώην τους και τις είχε..…

friki cover

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε στα χέρια τεσσάρων γυναικών ένας άντρας. Οι γυναίκες υποστήριξαν ότι ήταν πρώην τους και τις είχε.. απατήσει! Πρόκειται για την 47χρονη Λωρέν Ερλς, την 19χρονη Νάταλι Λίλει, την 22χρονη Λι Γουάιτ και την 27χρονη Μπρέντα Τέιλ από το Βόρειο Γιορκσάιρ της Βρετανίας. Οι γυναίκες αποφάσισαν να εκδικηθούν τον… πρώην τους με ένα φρικτό τρόπο, επειδή –όπως ισχυρίστηκαν- της κορόιδεψε.

Οι τέσσερις γυναίκες, με διάφορες ερωτικές υποσχέσεις και χάδια παρέσυραν το θύμα σε ένα διαμέρισμα όπου τον έδεσαν σε μια καρέκλα, αναγκάζοντάς τον στη συνέχεια να πιει υγρό σαπούνι ενώ τον φίμωσαν με μαντίλι προκειμένου να μην ακούγονται οι κραυγές του. Αυτό ήταν το πρώτο βασανιστήριο καθώς το «μενού» των αρρωστημένων μυαλών τους είχε και συνέχεια.  Οι γυναίκες έκαψαν το τριχωτό του σώματος του με αναπτήρα και στη συνέχεια με ισιωτική μαλλιών τα… γεννητικά του όργανα! Το βασανιστήριο όμως δεν τελείωσε εκεί. Με το μαχαίρι της πίτσας, τον πίεζαν σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ του ψιθύριζαν απειλές στο αυτί. 

Αφού ικανοποιήθηκαν, τον άφησαν τελικά ελεύθερο μιας και δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν! Ο άτυχος άνδρας, σοκαρισμένος έσπευσε αμέσως στους αστυνομικούς, που στη συνέχεια συνέλαβαν τις άτακτες γυναίκες.  Το δικαστήριο έκρινε για την 47χρονη ότι πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και δεν καταδικάστηκε, μιας και είχε ήδη προφυλακιστεί για πέντε μήνες. Η 27χρονη καταδικάστηκε σε 12μηνη ποινή φυλάκισης και η 19χρονη σε διετή κοινωνική εργασία υπό επιτήρηση όπως και η 22χρονη.

friki 2

friki

 

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

ap boet5

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

Σαν σε ταινία βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος πληροφοριοδότης που μίλησε για τα ελαττώματα της…