Newsroom

Newsroom

Φρίκη με το ακέφαλο πτώμα που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη – Ανήκει σε άντρα μέχρι 40 ετών

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το "μακάβριο" εύρημα που εντοπίστηκε από ψαρά στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου.

ek limen

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι πληροφορίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας από τη στιγμή που εντοπίστηκε η ακέφαλη σορός στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου.

Ειδικότερα, νέα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης για το “μακάβριο” εύρημα που εντοπίστηκε από ψαρά στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου και αναζητά περισσότερες πληροφορίες για να ξετυλίξει το «κουβάρι» της υπόθεσης.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιατροδικαστή, δεν προκύπτουν, στο τμήμα της σορού που απέμεινε για εξέταση, ίχνη από προθανάτιες κακώσεις. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, η σορός ανήκει σε άντρα σχετικά νεαρής ηλικίας, μέχρι 40 ετών, ενώ ο χρόνος που φαίνεται να βρίσκονταν στο νερό εκτιμάται ότι ήταν περίπου οι δέκα ημέρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου η σορός φέρει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του αριστερά μπράτσου, που απεικονίζει ένα βέλος περίπου δέκα εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη “sara” ή “sava”.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη