Newsroom

Newsroom

Φουλ επίθεση Καμμένου σε Βενιζέλο-Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

56fb70d91dc5244f6c8b4cba

Ως προς τον πρόεδρο της ΝΔ, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του Νίκου Γεωργιάδη στη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος, υπενθυμίζοντας τις αποκαλύψεις του HOT DOC για το σκάνδαλο παιδεραστίας στο οποίο έχει εμπλακεί, αλλά και παλιότερες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη αναφορικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ. Απευθυνόμενος μάλιστα στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Κύριε Μητσοτάκη, δεν ξέρατε ότι το 2005 διαγράψαμε τον κ. Νίκο Γεωργιάδη, βουλευτή Κερκύρας, διότι τότε ως βουλευτής σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89 απεφάνθη ότι το ιερό όνομα της Μακεδονίας είναι ‘μπούρδα’ και πρέπει να εκχωρηθεί στους Σκοπιανούς;».

Στη συνέχεια, έβαλε στο στόχαστρο το ΠΑΣΟΚ, διερωτώμενος τι απέγινε το «μαύρο ταμείο» με τα 15 εκατομμύρια ευρώ, και προσωπικά τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο κατηγόρησε ότι με τα νομοθετήματά του αθώωσε τον Άκη Τσοχατζόπουλο, άλλαξε με πέντε λέξεις τον Ποινικό Κώδικα, νομιμοποίησε το αυθαίρετο του Mall, έφερε τον νόμο περί μη ευθύνης υπουργών, νομοθέτησε 86 φοροαπαλλαγές εφοπλιστών, στήριξε μέσω της αγοράς του ξενοδοχείου «Ακροπόλ» στην Πατησίων τον τότε πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργο Μπατατούδη, άρχισε την παρέμβαση στις ΠΑΕ, υπέγραψε απόφαση αποχαρακτηρισμού των κτιρίων Φιξ και Αλλατίνη στην Θεσσαλονίκη, ψήφισε νόμους για τους βαρόνους των media, νομοθέτησε υπέρ του «δικαίου των τετραγωνικών» που το έκανε όπως σχολίασε «για το Regency Casino της Θεσσαλονίκης, τον Σκάι, τον Πήγασο, τα ελαστικά Michelin, το Mall, το Lamda Estate, το Πόρτο Καρράς, το Media Markt, την Αττική Οδό, τον ΔΟΛ και για το σπίτι του Θεόδωρου Αγγελόπουλου».

Κατόπιν αναφέρθηκε σε απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών σύμφωνα με την οποία «το Ειρηνοδικείο Αθηνών για να δικάσει την υπόθεση της Alpha Bank, της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς κατά του ΔΟΛ δεσμεύει για 1.000.000 ευρώ και δίνει ομολογιακό δάνειο 96.817.889 ευρώ έξι ημιυπόγειους χώρους στην Καλλιθέα με τον μεγαλύτερο να είναι 42,85 τμ, ακίνητο στην Θέρμη Θεσσαλονίκης εκτάσεως 7350 τμ μηδαμινής αξίας και ένα ακίνητο στα Σφακιά που περιλαμβάνει 65 αμυγδαλιές και 270 ελαιόδενδρα»,

«Με αυτά και απόφαση του Ειρηνοδικείου, ο κ. Ψυχάρης παίρνει 96 εκ. ευρώ, και δεν φθάνει αυτή η απόφαση, επανέρχεται το 2015 και με τα ίδια ημιυπόγεια, τον Αμυγδαλεώνα και το ακίνητο στη Θέρμη, και πάλι με τις τρείς αυτές τράπεζες και την τράπεζα Alphabank London Ltd και παίρνει άλλα 60 εκ. ευρώ” πρόσθεσε.

Αναφορά έκανε και στην υπόθεση Παπασταύρου, σημειώνοντας πως «η Kavala Oil χαρίστηκε στον σημερινό πρόεδρο κ. Ματθαίο Ρήγα ο οποίος το 2003 έκανε κοινή εταιρεία με τον κ. Παπασταύρου, το 2013 ο Σαμαράς γίνεται πρωθυπουργός, ο Παπασταύρου γίνεται το ‘κουμάντο’ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, και φέρνει τον συνέταιρό του από την Capital Connect Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και του δίνει την Kavala Oil με όλα τα κοιτάσματα του Πρίνου Ι, όλα τα κοιτάσματα του Πρίνου ΙΙ, όλα τα κοιτάσματα της Έψιλον». Έκανε μάλιστα λόγο και για άλλες εταιρείες «με τον κ. Μεταξά της λίστας Λαγκάρντ που την ‘κοπάνησε’ με 80 εκατομμύρια και βεβαίως με συγγενείς πολιτικών προσώπων που αντί να έλθουν εδώ και να ζητήσουν συγγνώμη, ζητάνε και τα ρέστα».

«Αν επιθυμούν να συνεχίσουν την πολιτική Σαμαρά που έλεγε ‘μακάρι να είχαμε δέκα Παπασταύρους’, η απάντηση από την μεριά της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού είναι ότι ‘οι Παπασταύροι τελειώσαν γι’ αυτόν εδώ τον τόπο», σχολίασε καταλήγοντας ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.


Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη