Newsroom

Newsroom

Φώτης LOVEρδο

Ένα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία μίας νέας τρανσέξουαλ Κεντροαριστεράς με… νεοφιλελεύθερες ευαισθησίες βρίσκονται πλέον οι Φώτης Κουβέλης και Ανδρέας…

Ένα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία μίας νέας τρανσέξουαλ Κεντροαριστεράς με… νεοφιλελεύθερες ευαισθησίες βρίσκονται πλέον οι Φώτης Κουβέλης και Ανδρέας Λοβέρδος, σε μία προσπάθεια να πιαστούν από το κενό που έχει δημιουργήσει η δημοσκοπική καθίζηση του ΠΑΣΟΚ και να διεκδικήσουν μετεκλογικά ένα κομμάτι από την πίτα της εξουσίας με αντάλλαγμα στήριξη στα δύο πάλαι ποτέ κόμματα εξουσίας και «ανταρτοπόλεμο» στα «χωρικά ύδατα» των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 18:30 το απόγευμα ο κ. Λοβέρδος θα περάσει το κατώφλι της Αγ. Κωνσταντίνου προκειμένου να συναντηθεί με τον Φώτη Κουβέλη κι αν δεν «χαλάσει» κάτι την τελευταία στιγμή, λίγο αργότερα θα ανακοινώσουν δημόσια την επικείμενη συνεργασία τους.

Στελέχη της Αγίου Κωνσταντίνου έχουν επιδοθεί εδώ και καιρό στις σχετικές πολιτικές ζυμώσεις, ώστε να ξαναδουν τη ΔΗΜΑΡ να μπαίνει στη Βουλή. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην Αγίου Κωνσταντίνου είναι το ποσοστό που παίρνει στις τελευταίες δημοσκοπήσεις το κόμμα του Φ. Κουβέλη που δεν ξεπερνά το 2,5%. Υπεθυμίζεται ότι η εξαφάνιση της ΔΗΜΑΡ από τον πολιτικό χάρτη της χώρας σημειώθηκε με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ, μία περίοδο που ο Φώτης Κουβέλης αναζητούσε έξοδο διαφυγής από την κυβέρνηση Σαμαρά.

Η προσπάθεια για τη δημιουργία μίας «νομιμοποιητικής Αριστεράς» του μνημονίου και της ακολουθούμενης πολιτικής συνάντησε τον πρώην υπουργό Υγείας και Εργασίας των κυβερνήσεων Παπανδρέου και τη νέα του πολιτική κίνηση «Συμφωνία για τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ».

ΥΓ: Γιατί η νέα πολιτική «κοινοπραξία» να μην ονομαζόταν «Συμφωνία για τη ΝΕΑ Δημοκρατική Αριστερά»;

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.