Φωτιά στο Άγιο Όρος από κεραυνό

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πυρκαγιά που προκλήθηκε από κεραυνό στο Άγιο Όρος και συγκεκριμένα στις Καρυές, κοντά στην…

ag

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πυρκαγιά που προκλήθηκε από κεραυνό στο Άγιο Όρος και συγκεκριμένα στις Καρυές, κοντά στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας, δίχως ωστόσο να κινδυνεύει η ιστορική Μονή.

Στο σημείο έχει σπεύσει δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ένα ελικόπτερο πραγματοποιεί ρίψεις νερού από αέρος, λόγω του δύσβατου του εδάφους που δεν επιτρέπει την πρόσβαση των επίγειων δυνάμεων. Σύμφωνα με την αξιωματικούς της Πυροσβεστικής δεν εκφράζονται ιδιαίτεροι φόβοι για επέκταση της φωτιάς, γιατί παρά το γεγονός της πυκνής βλάστησης, το χώμα είναι υγρό από τις συνεχείς βροχοπτώσεις.

Σε εξέλιξη εντωμεταξύ βρίσκεται και μία πυρκαγιά σε δύσβατο σημείο με χαμηλή βλάστηση και πουρνάρια, στην περιοχή Λούκα της Αμαλιάδας. Στο σημείο ωστόσο έχει σπεύσει ισχυρή επίγεια δύναμη της Πυροσβεστικής, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού 2 αεροσκάφη, με στόχο να περιοριστεί όσο πιο σύντομα η επέκταση του πύρινου μετώπου.

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…