«Φωτιά» πάλι βάζει ο Κώστας Βαξεβανής εκθέτοντας την Κυβέρνηση- Δημοσίευσε μηνύματα με Μανιαδάκη

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento έδωσε στη δημοσιότητα μήνυμα που είχε ανταλλάξει με τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα της Novartis, ο οποίος ήταν μία από τις πηγές του, ενώ προαναγγέλλει και άλλες αποκαλύψεις. Μια μικρή γεύση από τα αυτά που θα έρθουν την Κυριακή στο Documento, κάνοντας πολλούς από την κυβέρνηση να χάσουν... τον ύπνο τους!

5484019 2

Tα νέα στοιχεία που κατάθεσε ο Κώστας Βαξεβάνης κατά τη δεύτερη μέρα της κατάθεσής του ενώπιον της ανακρίτριας του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου, όσον αφορά στο σκάνδαλο Novartis. Δημοσιογράφος και εκδότης του Documento ( σε μια προαναγγελία για το αυριανό φύλλο της εφημερίδας ), μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook δημοσίευσε τον διάλογο στο WhatsApp μεταξύ του ίδιου και του πρώην συνεργάτη του Άδωνη Γεωργιάδη και δημοσιογραφικής του πηγής, Νίκου Μανιαδάκη.  Πρόκειται για μήνυμα με το οποίο ο Νίκος Μανιαδάκης «κάρφωνε» τον πρώην υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά ότι κράτησε ψηλά τις τιμές του φαρμακευτικού σκευάσματος Lucentis ώστε να ευνοηθεί η Novartis. Συγκεκριμένα ο Μανιαδάκης υποστήριζε τότε ότι ο Σαλμάς αύξησε την τιμή του κατά 50 ευρώ στις 30/4/2013.

 

Μάλιστα ο Κώστας Βαξεβάνης σε ανάρτηση του στο twitter προαναγγέλλει νέες αποκαλύψεις αναφέροντας με νόημα… «Αν έχεις την υπομονή να περιμένεις στην όχθη του ποταμού, θα δεις το πτώμα του εχθρού σου να περνά, λέει μια κινέζικη παροιμία»

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη