Newsroom

Newsroom

Φορτηγό του Λιμενικού Ταμείου Πύργου με σκουπίδια πιάστηκε στην χωματερή Ανδραβίδας-Κυλλήνης – Συνελήφθη ο οδηγός

Του Μάκη Νοδάρου

fortigo skoupidia

Του Μάκη Νοδάρου

Φορτηγό  του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου που είχε μετατραπεί παράνομα σε απορριμματοφόρο χωρίς άδεια , πιάστηκε σήμερα το πρωί μετά από συντονισμένη ενέργεια της ΕΛ.ΑΣ , να επιχειρεί να ρίξει σκουπίδια στην χωματερή του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, στην τοποθεσία «Δροσελή» .

Το φορτηγό είχε φορτώσει απορρίμματα από το Κατάκολο και σύμφωνα με τον οδηγό του , τα μετέφερε στην χωματερή του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης με εντολή της διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου , πρόεδρος της οποίας είναι ο εκδότης της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ – επιχειρηματίας Λεωνίδας Βαρουξής.

Το όχημα κινείτο χωρίς τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα καθώς ο σχετικός φάκελος με αυτά δεν υπήρχε στο εσωτερικό του .

Αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό του οχήματος και τον μετέφεραν στο ΑΤ Λεχαινών για τα περαιτέρω και σε λίγη ώρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα της Αμαλιάδας .

Το συγκεκριμένο περιστατικό εγείρει σοβαρά ερωτηματικά για την διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου καθώς το φορτωμένο παράνομα με σκουπίδια όχημα ΚΗΗ 4203 ανήκει σε αυτό .

Σοβαρά είναι και τα ερωτηματικά που προκύπτουν για τον Δήμο Πύργου όπου και ανήκει το Λιμενικό Ταμείο ως ΝΠΔΔ. Ο δήμος Πύργου όπως είναι γνωστό έχει αποφασίσει να μεταφέρει τα απορρίμματα σε περιοχή εκτός Ηλείας και μάλιστα έχει εγκρίνει και ειδικό χρηματικό κονδύλι γι αυτό . Όμως η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Πύργου φαίνεται ότι ακολουθούσε διαφορετική πολιτική…

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο όχημα έχει εντοπιστεί ξανά να παρανομεί στην περιοχή της χωματερής.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης καθώς το δημοτικό συμβούλιο ουδέποτε έδωσε την έγκρισή του για την μεταφορά απορριμμάτων από το Κατάκολο στην χωματερή της «Δροσελής». 

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Κώστα Βαξεβάνη με τίτλο “Σκουπίδια…”

Πηγή: apokalypseis.com

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…