Φοιτητής σφήνωσε σε γλυπτό που μοιάζει με …γυναικείο κόλπο (photos)

Έναν ολόκληρο σταθμό πυροσβεστικής ξεσήκωσε ένας νεαρός φοιτητής από τις ΗΠΑ που βρέθηκε στη Γερμανία έπειτα από πρόγραμμα ανταλλαγής. Περπατώντας…

student stuck1

Έναν ολόκληρο σταθμό πυροσβεστικής ξεσήκωσε ένας νεαρός φοιτητής από τις ΗΠΑ που βρέθηκε στη Γερμανία έπειτα από πρόγραμμα ανταλλαγής. Περπατώντας το απόγευμα της Παρασκευής στο Τούμπινγκεν της Γερμανίας, θέλοντας να κάνει πλάκα με τους συμφοιτητές του, μπήκε σε γλυπτό το οποίο είχε το σχήμα …γυναικείου κόλπου.

Ωστόσο, δεν αποδείχτηκε και τόσο καλή ιδέα, αφού σφήνωσε και ό,τι προσπάθειες και να έκανε για να βγάλει τα πόδια του από εκεί, πήγαν χαμένες. Για τον απεγκλωβισμό του κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία. Στο σημείο επιχείρησαν συνολικά 22 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Το περιστατικό έγινε γνωστό κυρίως από τα social media όπου αυτόπτες μάρτυρες ανήρτησαν τις ντροπιαστικές για τον φοιτητή φωτογραφίες. «Ήμουν εκεί!!! Ήθελε απλώς να βγάλει μια αστεία φωτογραφία. Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν το διασκέδασε και πολύ, ενώ εκείνος ένιωσε πολλή ντροπή» έγραψε ο Erick Guzman, σχολιάζοντας τις εικόνες που δημοσίευσε.

Για την ιστορία, το γλυπτό είναι δημιουργία του Περουβιανού καλλιτέχνη Φερνάντο Ντε λα Χάρα και βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του τμήματος Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου του Τούμπινγκεν τα τελευταία 13 χρόνια. Το γλυπτό φέρει το όνομα «Πι-Τσακάν», που στα ινδιάνικα σημαίνει …«κάνω έρωτα», κάτι για το οποίο ο νεαρός φοιτητής μάλλον έμαθε …την επώδυνη πλευρά του…

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη