Newsroom

Newsroom

Φοιτητές θα κάνουν ταινία διήγημα του Στίβεν Κινγκ – Πλήρωσαν μόλις 1 δολάριο!

Μια ομάδα Ουαλών φοιτητών απέκτησε τα δικαιώματα για ένα διήγημα του Στίβεν Κινγκ, πληρώνοντας μόλις ένα δολάριο.

στιβεν κινγκ

Στο πλαίσιο των σπουδών τους, έπρεπε να ολοκληρώσουν μια ταινία μικρού μήκους κι αυτοί αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους με τον δημοφιλή συγγραφέα και το «Ακίνητο Ποδήλατο».

Ο συγγραφέας απάντησε μέσα σε είκοσι τέσσερις ώρες… θετικά και τους άφησε άφωνους.Τα γυρίσματα της ταινίας των νεαρών Ουαλών θα γίνουν στην πόλη Τρέντεγκαρ και θα διαρκέσουν τρεις μήνες.

«Ο Στίβεν Κινγκ υποστηρίζει πολύ τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Είχαμε απάντηση από το γραφείο του μέσα σε είκοσι τέσσερις ώρες» δήλωσε, στη The Boston Globe, ο Κέβιν Φίλιπς της Green Valley Film Production, που διδάσκει στην κινηματογραφική ακαδημία. «Είναι σπουδαίο για τους φοιτητές μας οι οποίοι είναι θαυμαστές των έργων του, και μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία», πρόσθεσε.

Το διήγημα όμως είναι ένα από αυτά που, στον ιστότοπο του Στίβεν Κινγκ, περιλαμβάνονται στην κατηγορία «Dollar Babies»: «Είναι διαθέσιμες για σπουδαστές κινηματογράφου που θέλουν να δοκιμαστούν με μια ιστορία του Στίβεν Κινγκ. Αν θέλετε να γίνεται ένα από τα «dollar babies» μου, στείλτε μου πληροφορίες», αναφέρεται στον ιστότοπο του συγγραφέα.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη