Newsroom

Newsroom

Φλωρίδης: «Στη θέση του Καραμανλή δεν θα έβαζα υποψηφιότητα» – Συνεχίζεται το άδειασμα στον πρώην υπουργό μεταφορών (video)

Ακόμα ένα μέλος της Νέας Δημοκρατίας, αυτή τη φορά υπουργός μάλιστα, άδειασε τον Αχιλλέα Καραμανλή

6066145

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το «άδειασμα» στον Αχιλλέα Καραμανλή από βουλευτές του ίδιου του τού κόμματος, καθώς και τρίτο άτομο μέσα σε ένα 24ωρο αποφάσισε να κρατήσει αποστάσεις απ’ τον πρώην υπουργό μεταφορών.

Μάλιστα αυτό το άτομο δεν είναι απλά μέλος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και υπουργός δικαιοσύνης. Ο λόγος για τον Γιώργο Φλωρίδη, ο οποίος ξεκάθαρα επισήμανε ότι αν ήταν στη θέση του Καραμανλή δεν θα έβαζε καν υποψηφιότητα στις εκλογές του Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα ο Φλωρίδης ανέφερε: «Εγώ δεν θα έβαζα υποψηφιότητα στις εκλογές αν ήμουν στη θέση του. Ναι είναι καθαρό. Και δεν υπάρχουν πολλοί σαν και εμένα που έχουν παραδώσει την έδρα τους».

Δείτε το απόσπασμα στο 13:43

Απίστευτη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Σταμάτη: «Θα είχα αυτοκτονήσει αν ήμουν στη θέση του Καραμανλή»

Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως βρίσκεται ο Αχιλλέας Καραμανλής, καθώς το τελευταίο διάστημα ακόμα και οι βουλευτές του ίδιου του κόμματος του οποίου ανήκει κάνουν δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν.

Για παράδειγμα, το πρωί ο βουλευτής Λευτέρης Κτιστάκης δήλωσε ότι θα είχε παραιτηθεί αν ήταν στη θέση του πρώην υπουργού μεταφορών, ενώ λίγες ώρες αργότερα ήρθε ακόμα ένας βουλευτής να δηλώσει κάτι εξωπραγματικό.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σταμάτης ανέφερε ότι θα αυτοκτονούσε αν ήταν στη θέση του Αχιλλέα Καραμανλή, με τους παρουσιαστές του Attica TV να «παγώνουν» και να τον ρωτάνε τι εννοεί.

Ο ίδιος δεν πήρε τίποτα πίσω, λέγοντας μάλιστα «Εγώ δεν θα άντεχα αν είχε συμβεί αυτό το πράγμα. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο, δεν χρειάζεται ερμηνείες».

Ειδήσεις σήμερα:

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα ο ηθοποιός

Κασσελάκης: Ποιο τζάκι καλύπτει το τζάκι Καρμανλή;

Νέα προκλητική δήλωση Πορτοσάλτε: «Η συλλογή υπογραφών για τα Τέμπη είναι μια μπαρούφα» (video)

Αρβανίτης για μετρό στα Εξάρχεια: «Έδερναν πρωί-βράδυ κατοίκους γιατί διαφωνούσαν με το μετρό»

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας