Φήμες και θεωρίες πολιορκούν το Παλάτι: «Πέθαναν» τον Κάρολο, σωσίας η Μίντλετον – Το χρονικό του…παραλόγου

Όργιο φημολογίας και θεωριών συνωμοσίας επικρατεί για το τι συμβαίνει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Τα φώτα στραμμένα στον βασιλιά Κάρολο και την πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον.

AP23186564078814

Αναστάτωση επικρατεί συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, με τις θεωρίες συνωμοσίας να δίνουν και να παίρνουν, πότε για την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον, πότε για την κατάσταση υγείας της, πότε για τον βασιλιά Κάρολο…αν ζει ή αν πέθανε ή αν η πρόσφατη εμφάνιση της πριγκίπισσας δεν είναι πραγματική, καθώς πρόκειται…για σωσία.

Όλα δείχνουν πως αμφότεροι, αποτελούν τα πρόσωπα «κλειδιά» για τη σχεδόν εμμονική ενασχόληση της παγκόσμια επικαιρότητας με τη βασιλική βρετανική οικογένεια.

Κέιτ Μίντλετον: Οι 16 παρεμβάσεις στη φωτογραφία που «έβαλαν φωτιά» στην επικαιρότητα

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει η επεξεργασμένη της φωτογραφία, η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη σοβαρή επέμβασή της στην κοιλιά, μαζί με τον σύζυγο της Ουίλιαμ, σε φάρμα στο Ουίνσδορ.

Φαινόταν “ευτυχισμένη, χαλαρή και υγιής”, σχολίασε στην εφημερίδα Sun υπάλληλος καταστήματος στη φάρμα, απ’ όπου έκανε μερικά ψώνια το ζευγάρι.

“Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί. Η Κέιτ ήταν έξω για ψώνια με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά”, πρόσθεσε ενώ σημείωσε πως “τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους”.

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την εγχείρηση (Εικόνα)

«Πέθαναν» τον Βασιλιά Κάρολο – Παγκόσμια αναστάτωση λόγω fake news

Τα φώτα στρέφονται ξανά στον Κάρολο, έπειτα από δημοσιεύματα ρωσικών ΜΜΕ τα οποία ανέφεραν ότι ο βασιλιάς της Βρετανίας έφυγε από τη ζωή.

Χρειάστηκε ακόμη και η κινητοποίηση της βρετανικής πρεσβείας στη Μόσχα, που εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση τονίζοντας ότι «ο βασιλιάς Κάρολος ο Γ’ είναι ζωντανός».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, όλα ξεκίνησαν όταν ρωσικό δίκτυο ανέφεραν σε ρεπορτάζ τους ότι ο Κάρολος απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών λόγω επιπλοκών που αναπτύχθηκαν από τον καρκίνο.

Μάλιστα, φέρεται να συνόδευαν το «ρεπορτάζ» με μία fake ανακοίνωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Χρειάστηκαν παρά μερικά λεπτά για να κατέβουν οι εν λόγω κοινοποιήσεις στα social media λόγω μαζικών αναφορών.

Screenshot 1 20

«Οι αναφορές περί θανάτου του Καρόλου είναι fake news», ήταν η οργισμένη αντίδραση της βρετανικής πρεσβείας στη Μόσχα. Σε ανάλογο κλίμα κινήθηκε και η πρεσβεία των Βρετανών στο Κίεβο.

Κέιτ Μίντλεντον: Σάλος στα social media για τη «σωσία»

Ξανά στο προσκήνιο και πάλι η πριγκίπισσα, αυτή τη φορά λόγω μιας αρκετά διαδεδομένης θεωρίας συνωμοσίας ότι δεν είναι αυτή που βλέπουμε στις φωτογραφίες αλλά…μια σωσίας της (!)

Κέιτ Μίντλεντον: Σάλος στα social media για τη «σωσία» – «Αν πιστεύεις ότι είναι η Kate, πρέπει να τσεκάρεις την όρασή σου…» (video)

Πιο συγκεκριμένα η ίδια, λίγο καιρό μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της, είχε βγει με τον Ουίλιαμ βόλτα στο τοπικό τους αγρόκτημα στο Ουίνδσορ. Εκεί, τους εντόπισε η σκανδαλοθηρική εφημερίδα «The Sun» και φωτογράφησε τη συγκεκριμένη έξοδο.

Η Κέιτ σε αυτή μοιάζει αρκετά χαρούμενη και ανανεωμένη, αλλά και προφανώς αδυνατισμένη μετά τα όσα τράβηξε με το χειρουργείο που έκανε τον Γενάρη.

kate

Αμέσως οι χρήστες των social media δεν έχασαν ευκαιρία να τη σχολιάσουν ξανά, με αρκετούς να αναφέρουν ότι έχει σωσία και άλλους ότι μιλάμε για αποτέλεσμα AI.

Μάλιστα ένας χρήστης του Twitter ανέφερε «Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στη φωτογραφία και θα καταλάβετε ότι δεν είναι η Kέιτ έχει εντελώς διαφορετικά ζυγωματικά και διαφορετικό πρόσωπο…»

Με «αγωνία» θα περιμένουμε να δούμε τον επόμενο γύρο φημολογίας για τη βασιλική οικογένεια.

Ειδήσεις σήμερα:

23 λόγους για τους οποίους θα κινηθεί δικαστικά για τον θάνατο του πατέρα του ο Γ. Καλλιάνος

kallianos

23 λόγους για τους οποίους θα κινηθεί δικαστικά για τον θάνατο του πατέρα του ο Γ. Καλλιάνος

Απευθυνόμενος στη διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν», το Διοικητικό Συμβούλιο της Επαγγελματικής Ένωσης Αγγειοχειρουργών Ελλάδος (ΕΕΑΕ), στην…

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια έως και 10 μόρια σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ Πελοποννήσου στη σχολική ψυχολογία και στην ειδική αγωγή

eikona2

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια έως και 10 μόρια σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ Πελοποννήσου στη σχολική ψυχολογία και στην ειδική αγωγή

Η έναρξη των μαθημάτων του επόμενου κύκλου είναι 17 Μαΐου 2024.

Σοκ στη Νάουσα: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή ενώ έκαναν ιππασία (Video)

ναουσα

Σοκ στη Νάουσα: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή ενώ έκαναν ιππασία (Video)

Ο διευθυντής του Γυμνασίου κατήγγειλε τον 59χρονο ιδιοκτήτη του στάβλου