Newsroom

Newsroom

Φασίστες και φεσίστες

"Και μη μου πείτε ότι δεν τρέχει τίποτε, διότι τον Παπά -μόνο!- αποκάλεσε φασίστα ο ερωτευμένος με τα ζόμπι της χούντας Γεωργιάδης. Διότι τρέχουν πολλά. Πρώτα - πρώτα ο Παπάς έχει την ιστορία του -και την ιστορία της οικογένειάς του. Δεύτερον, όταν αποκαλούν έναν αριστερό φασίστα, σκυλεύουν επί νεκρών και ζώντων της Αριστεράς στο σύνολό της..."

5786690f1dc524c2168b4623

του Θανάση Καρτερού

Αυτό πάλι πού το βάζετε; Να έχει γραφτεί με το κουρμπάτσι στην πλάτη της Αριστεράς όλων των χρωμάτων η μέχρι θανάτου αντίθεσή της στον φασισμό. Να έχουν περάσει χιλιάδες χιλιάδων κομμουνιστές, αριστεροί, προοδευτικοί, από τις φυλακές, τα στρατόπεδα και τα βασανιστήρια της χούντας. Και να βγαίνουν τώρα οι λιγωμένοι από την κρυφή γοητεία του φασισμού, οι λάτρεις του Παττακού, οι κρυφοί συνομιλητές του Κασιδιάρη, για να πουν εμάς φασίστες.

Και μη μου πείτε ότι δεν τρέχει τίποτε, διότι τον Παπά -μόνο!- αποκάλεσε φασίστα ο ερωτευμένος με τα ζόμπι της χούντας Γεωργιάδης. Διότι τρέχουν πολλά. Πρώτα – πρώτα ο Παπάς έχει την ιστορία του -και την ιστορία της οικογένειάς του. Δεύτερον, όταν αποκαλούν έναν αριστερό φασίστα, σκυλεύουν επί νεκρών και ζώντων της Αριστεράς στο σύνολό της. Και, τρίτον, γιατί αυτός ο τύπος που ξεστόμισε αυτή τη βρισιά είναι υπαρχηγός της Ν.Δ.

Δεξί -κυριολεκτικά- χέρι του Κυριάκου. Προαγωγός κάθε πολιτικής ασχήμιας. Γλωσσοκοπάνας κατηγορίας φτερού, που κατάφερε, παρατώντας την κατάλληλη στιγμή το ακροδεξιό κόμμα που τον ανέδειξε, να χωθεί χάρη στον Σαμαρά στην κυβέρνηση. Να διακριθεί όχι μόνο ως γελωτοποιός, αλλά και ως χαλί-να-με-πατήσουν της τρόικας. Για να φτάσει τώρα να μας απειλεί ότι θα επανέλθει -χτύπα ξύλο- ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Κυριάκου.

Η Ντόρα, βέβαια, εξ αίματος ηγερία του αρχηγού, διέπραξε πρώτη την αθλιότητα. Ο Άδωνις πήρε την πάσα. Προσέξτε, όμως. Και οι δύο πήδηξαν στα φασιστικά κεραμίδια, όχι γιατί θίγεται -που θίγεται- κόσμος και κοσμάκης με το τρίτο Μνημόνιο που μας φόρεσαν. Όχι γιατί συγκινήθηκαν από τη δολοφονία του Φύσσα. Όχι γιατί τρόμαξαν από τους σμπίρους του Μιχαλολιάκου. Αλλά γιατί ο Παπάς και η κυβέρνηση παραβίασαν το άβατο της διαπλοκής!

Να που βγαίνει διαμαντάκι από τη μούργα τους. Όποιος προσπαθεί να βάλει μια τάξη στο μπάτε-σκύλοι-αρκεί-να-γαβγίζετε-για-μας τοπίο της ενημέρωσης, είναι φασίστας. Όπως και όποιος σκαλίζει -άκου πράγματα!- τον πακτωλό των δανείων από τις τράπεζες στα media της διαπλοκής. Ενώ όποιος θέλει να μείνουν όλα όπως είναι, να τακτοποιηθούν τα φέσια των βαρόνων, και να συνεχιστεί το γαβ-γαβ με έξοδα των Ελλήνων, είναι δημοκράτης.

Πιο λιανά: Όποιος δεν είναι φεσίστας -να υποστηρίζει τα οικονομικά και πολιτικά φέσια τους- είναι φασίστας. Υπογραφή: Ν.Δ…

Πηγή: avgi.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Αμβρόσιος: Σκληρή επίθεση σε Ιερώνυμο για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Με ποιο δικαίωμα Μακαριώτατε διαπράττετε αυτό το ηθικό έγκλημα;»

6210363

Αμβρόσιος: Σκληρή επίθεση σε Ιερώνυμο για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Με ποιο δικαίωμα Μακαριώτατε διαπράττετε αυτό το ηθικό έγκλημα;»

Ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων, Αμβρόσιος, κατηγορεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ότι αμνηστεύει τους «καταφρονητές των νόμων…

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Πιτσιρικάς

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Ο μικρός ταξίδευε για τη Σύρο από τον Πειραιά αλλά από ότι φαίνεται δεν ήταν…

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

ΕΡΤ

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ υποδέχθηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» την μητέρα του αδικοχαμένου στην άσφαλτο, Αδαμάντιου…