«Φάμπρικα» ψευδών γνωματεύσεων κακοποίησης παιδιών από πατεράδες

Αποτελούσαν “όχημα” για να κατηγορηθούν αδίκως και να χάσουν την επικοινωνία ή και την επιμέλεια των παιδιών.

δανία διαζύγιο παιδί γονείς

Μία απίστευτη βιομηχανία ψευδών γνωματεύσεων, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ρεπορτάζ από το Newsbomb.gr. και του Σωτήρη Σκουλούδη ,  με σκοπό ουσιαστικά τη συκοφάντηση, καταδίκη, και τελικά άδικη εξόντωση διαζευγμένων πατεράδων, με θύτη τις πρώην συζύγους, οι οποίες, στοχεύουν να «κερδίσουν» τη μόνιμη κι αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, ή ίσως κι άλλα οφέλη από διατροφές ή και αποζημιώσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνένοχοι, οργανωτές, αυτουργοί και συνεργοί σε αυτή τη «φάμπρικα» είναι δικηγόροι και ψυχολόγοι –πρόκειται και για αξιωματικό-ψυχολόγο που εργάζεται και στην ΕΛ.ΑΣ. – ο οποίος πολύ πρόθυμα, όπως προκύπτει από βουλεύματα της ελληνικής δικαιοσύνης και αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις σε ανώτατο επίπεδο- «κατασκευάζει» κατηγορίες περί… ασέλγειας του πατέρα προς το παιδί.

Εδώ επιστρατεύονται οι διάφορες -καθ’ όλα παράνομες, αντιδεοντολογικές και κακοποιητικές- τακτικές ψυχολόγων, που δια της μεθόδου της υποβολής, στην πραγματικότητα προβάλλουν σκηνές «πορνό» στο ανήλικο με πρωταγωνιστές το ίδιο το παιδί και τον πατέρα του και με μοναδικό θεατή το ίδιο, ώστε να εμφυτεύσουν το ψευδές ως αληθινό. Αυτό γίνεται για να καταθέσει τα… επιδιωκόμενα.

Οι περιπτώσεις αυτές ανέρχονται σε αρκετές δεκάδες, ενώ πέρσι, αποκαλύφθηκαν τέτοιου τύπου κυκλώματα σε διάφορες περιοχές της χώρας, με τους πατεράδες, ενώ αθωώνονται τελικά από τη Δικαιοσύνη, να έχουν καταστραφεί ουσιαστικά από όλη αυτή τη διαδικασία, οικογενειακά, κοινωνικά, ακόμα και επαγγελματικά, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις, χάνεται και ο όποιος δεσμός με τα τέκνα του.

Μάλιστα, τέτοιες υποθέσεις έχουν φτάσει και ερευνώνται από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Το Newsbomb.gr, όπως αναφέρει έχει στην κατοχή του τέτοιες δικαστικές αποφάσεις, στις οποίες μάλιστα οι «κατά παραγγελία» εκθέσεις έχουν στο επίκεντρο το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο «προτείνεται» από συγκεκριμένους δικηγόρους, με πελάτισσες τις ασυνείδητες πρώην συζύγους που αναφέρθηκαν.

 

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…