Newsroom

Newsroom

«Ευλογημένος» συνωστισμός έξω από τον Άγιο Δημήτριο (εικόνες)

Την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ στρέφει τα βέλη για την υπερμετάδοση του κορονοϊού στη διασκέδαση των νέων και τις πλατείες, δε φαίνεται να δείχνει τις ίδιες ευαισθησίες για τον συνωστισμό που δημιουργείται έξω από εκκλησίες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. 

5175984 0

Ουρές έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας (26/10), κατά την έναρξη της θείας λειτουργίας ανήμερα της θρησκευτικής εορτής.

Παρόλη την έξαρση των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη και μόλις δύο ημέρα από την εφαρμογή νέων περιοριστικών μέτρων, δείγμα της σοβαρότητας της κατάστασης, έξω από την εκκλησία δημιουργήθηκε συνωστισμός με εκατοντάδες πιστούς.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση η οποία δε σταματά να κουνά το δάχτυλο στις κοινωνικές ομάδες που η ίδια θεωρεί υπεύθυνη για τη μετάδοση του ιού όπως οι νέοι, δε δείχνει να τηρεί την ίδια στάση σχετικά με το τι συμβαίνει σε χώρους όπως οι εκκλησίες που προφανώς θεωρεί ότι δεν μπορεί να δείξει την πυγμή της αλλά και να διαταράξει τα νερά μια δεξαμενής από την οποία αντλεί ψηφοφόρους. 

Δείτε παρακάτω εικόνες έξω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου

 

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη