Newsroom

Newsroom

Eξουσιοδοτημένα κέντρα service για τις συσκευές iPhone

Από τον Αύγουστο του 2014 το service των κινητών συσκευών iPhone εντός εγγύησης θα μπορεί πλέον να πραγματοποιείται όχι μόνο…

apple

Από τον Αύγουστο του 2014 το service των κινητών συσκευών iPhone εντός εγγύησης θα μπορεί πλέον να πραγματοποιείται όχι μόνο από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας αλλά και από τους εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών της Apple.

Η iSystem, ως Apple Premium Service Provider για το έτος 2013-14,. αναλαμβάνει το επίσημο service των συσκευών iPhone και δίνει τη δυνατότητα επισκεύης ή αντικατάστασης. Ελάτε σε ένα από τα καταστήματά της iSystem στο Χαλάνδρι ή στα στo εμπορικό κέντρο Smart Park  στα Σπάτα. για εγγυημένη και αξιόπιστη επισκευή iPhone service από πιστοποιημένους τεχνικούς.

Εκτός από το service των συσκευών η iSystem αναλαμβάνει την  ενημέρωση του iPhone σας, την δημιουργία Apple ID, τη μεταφορά περιεχομένου και το συγχρονισμό από το iPhone σε άλλη συσκευή iOSμεταξύ συσκευών αλλά και τη δημιουργία εφεδρικών αντίγραφων των δεδομένων και επαναφορά του iPhone σας.

Οι Apple Premium Service Providers έχουν αναγνωριστεί από την Apple για το εξαιρετικό σέρβις service που προσφέρουν, κ. Κατόπιν αξιολόγησης από την ίδια την Αpple στους τομείς : Customer Satisfaction, Service Excellence, Repair Quality, Repair Time και Professionalism και δίνεται ηαφορά επιβράβευση για την εξαιρετική παροχή υπηρεσιών που προσφέρουν. που ανανεώνεται κάθε 12 μήνες.

Πληρώντας τα υψηλότερα στάνταρτ εξυπηρέτησης πελατών και διαθέτωντας καταρτισμένους τεχνικούς, πιστοποιημένους από την Apple, οι Premium Service Providers παρέχουν εγγυημένη επισκευή της συσκευής σας με αυθεντικά εξαρτήματα της Apple και με εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…