Εξώδικο στον πρόεδρο της Βουλής έστειλε ο καταδικασθείς Ηλίας Κασιδιάρης

Εξώδικο στον πρόεδρο της Βουλής έστειλε ο Ηλίας Κασιδιάρης και ζητά να αποσυρθεί η τροπολογία, η οποία στοχεύει στον αποκλεισμό του κόμματος του από τις επερχόμενες εκλογές.

59198a671dc5246d448b4577

Εξώδικο στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, έστειλε την Τρίτη ο καταδικασθείς, άλλοτε βουλευτής της Χρυσής Αυγής και νυν κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, Ηλίας Κασιδιάρης και ζητά να αποσυρθεί η τροπολογία, η οποία στοχεύει στον αποκλεισμό του κόμματος του από τις επερχόμενες εκλογές.

Σημειώνεται πως η τροπολογία η οποία εισήχθη σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής προκειμένου να επιβεβαιωθεί η σύμπλευσή της με τις συνταγματικές επιταγές και αύριο Τετάρτη αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια του ελληνικού κοινοβουλίου προκειμένου να εγκριθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εξώδικο που απέστειλε στον Κωνσταντίνο Τασούλα, ο Ηλίας Κασιδιάρης επικαλούμενος σειρά συνταγματολόγων, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει αντισυνταγματική την τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών κάνοντας λόγο για διάταξη που στρέφεται ενάντια στο Σύνταγμα και στις ελεύθερες εκλογές και καλεί τον Πρόεδρο της Βουλής να αποσύρει την τροπολογία.

«Επιβεβαιώνεται και με δικαστικό κλητήρα ποιος είναι ο πραγματικός επικεφαλής» του «Εθνικού Κόμματος- Έλληνες» σχολίαζαν κύκλοι της Βουλής σχετικά με το εξώδικο που απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα από τις φυλακές Δομοκού ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, έχει διαβιβάσει το πολυσέλιδο εξώδικο για ενημέρωση και στα κόμματα της Βουλής.

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας