Εξώδικο Μαρέβας Γκραμπόφσκι στην Έλενα Ακρίτα

Συνέχεια στη διαμάχη με την Έλενα Ακρίτα δίνει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, καταθέτοντας εξώδικη δήλωση κατά της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

mareva gkarmpofski elena akr

Με εξώδικο απαντά η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη στις αναρτήσεις που έκανε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, όπου αναφερόταν στην περιουσιακή κατάσταση της συζύγου του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με διαρροή από το περιβάλλον της, η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν άφησε κανένα σημείο των εν λόγω αναρτήσεων ασχολίαστο, απαντώντας με λεπτομέρειες και απτά αποδεικτικά στοιχεία που καταρρίπτουν όλους τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της.

Επιπλέον, επισήμανε και τον προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα της επίθεσης που δέχεται από την κ. Έλενα Ακρίτα, τα σχόλια της οποίας, είναι προσβλητικά και ανήθικα και τη θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία αλλά κυρίως ως γυναίκα, όπως υποστηρίζει.

H Έλενα Ακρίτα έχει ήδη απαντήσει στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, μετά την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου προ λίγων ημερών, ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού θα προσφύγει εναντίον της στη δικαιοσύνη λόγω αναρτήσεών της, ότι θα ζητήσει την άρση της ασυλίας της από τη Βουλή, καθώς «εγώ δεν είμαι δειλή, δεν ιδρώνει το αυτί μου από απειλές και δεν κρύβομαι από κανέναν», αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Ακρίτα.

Μάλιστα έσπευσε να αναφέρει ότι «ανυπομονώ να βρεθούμε με την συζυγο του πρωθυπουργού και να μάς αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της ΝΔ πού από την τσέπη μας πληρώσαμε οι Έλληνες φορολογούμενοι».

«A bientot, madame», καταλήγει η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτησή της.

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Πιτσιρικάς

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Ο μικρός ταξίδευε για τη Σύρο από τον Πειραιά αλλά από ότι φαίνεται δεν ήταν…

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

ΕΡΤ

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ υποδέχθηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» την μητέρα του αδικοχαμένου στην άσφαλτο, Αδαμάντιου…