Newsroom

Newsroom

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 44χρονου

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής η δολοφονία του 44χρονου, η οποία είχε διαπραχθεί πριν από μερικές ημέρες στη διασταύρωση των…

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής η δολοφονία του 44χρονου, η οποία είχε διαπραχθεί πριν από μερικές ημέρες στη διασταύρωση των οδών Γ΄ Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να του αρπάξουν μία βιντεοκάμερα.
Συνελήφθησαν δύο Αφανοί ηλικίας 20 και 27 χρόνων, οι οποίοι ομολόγησαν, ενώ για το φόνο αναζητείται ένα ακόμη ατόμο από το Πακιστάν.

Οι δράστες, όπως έγινε γνωστό, εντοπίστηκαν σε εγκαταλειμένο κτίριο στην οδό Μενάνδρου,μαζί με άλλους αλλοδαπούς και ταυτοποιήθηκαν μετά τις έρευνες των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην προανάκριση οι συλληφθέντες, τη βιντεοκάμερα που άρπαξαν από το θύμα, την πούλησαν στο Μοναστηράκι αντί 120 ευρώ.

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες ετοιμάζονταν να φύγουν από τη χώρα για να μη συλληφθούν. Οι αστυνομικοί οι οποίοι ασχολούνται με την υπόθεση, δεν αποκλείουν ο Πακιστανός που αναζητείται, να έχει φύγει από την Ελλάδα.

Πως διαπράχθηκε το έγκλημα

Το έγκλημα διαπράχθηκε τη στιγμή που ο 44χρονος βρίσκονταν καθ΄ οδόν προς το πάρκιγ, προκειμένου να πάρει το αυτοκίνητό του για να πάει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο για να γεννήσει.

Μαζί του είχε και την κάμερα για να απαθανατίσει τις πρώτες στιγμές της ζωής του παιδιού του. Οι δράστες πρόσεξαν το τσαντάκι με την ηλεκτρονική συσκευή και τον σκότωσαν για να του την αρπάξουν και να την πουλήσουν.

Στον εντοπισμό των δραστών βοήθησε σημαντικά το οπτικό υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας καταστημάτων γύρω από τον τόπο της δολοφονίας του 44χρονου στην διασταύρωση της οδού Ηπείρου με την οδό 3ης Σεπτεμβρίου, την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάμερες είχαν καταγράψει καρέ καρέ τη σκηνή της ληστείας μετά φόνου και τους αγνώστους που χτύπησαν με μαχαίρι τον 44χρονο υπάλληλο φαρμακευτικής εταιρείας λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο.
http://www.ethnos.gr

Τραγωδία στην Τουρκία: Οκτώ νεκροί και ένδεκα τραυματίες μετά από σύγκρουση μπετονιέρας με λεωφορείο

toyrkia

Τραγωδία στην Τουρκία: Οκτώ νεκροί και ένδεκα τραυματίες μετά από σύγκρουση μπετονιέρας με λεωφορείο

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα (6/07) στην περιοχή Γκαζιαντέπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…