Newsroom

Newsroom

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 55χρονης στην Πάτρα – Συνελήφθη ο ανιψιός της

Σε βάρος του σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

περιπολικο

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 55χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα στις 27 Ιουλίου, με τη σύλληψη του ανιψιού της, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η 55χρονη εντοπίστηκε από οικείο της πρόσωπο νεκρή στην οικία της, φέροντας τραύματα στο κρανίο, στο κεφάλι και στη μετωπιαία χώρα. Στο πλαίσιο των ερευνών τους, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών διαπίστωσαν από το προανακριτικό υλικό ότι ο δράστης αποχώρησε από την οικία του θύματος στις 26 Ιουλίου το απόγευμα, μεταμφιεσμένος, φορώντας περούκα, γυαλιά ηλίου, χειρουργική μάσκα, φόρμα εργασίας, τσαντάκι μέσης, σακίδιο πλάτης και γάντια, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε υπεραστικό λεωφορείο, προκειμένου να μεταβεί σε περιοχή της Κορινθίας.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών χθες το πρωί μετέβησαν σε περιοχή της Κορινθίας, όπου εντόπισαν τον κατηγορούμενο να διαμένει σε σταθμευμένο τροχόσπιτο και τον προσήγαγαν για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας. Σε έρευνα που ακολούθησε στο τροχόσπιτο του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια χειρουργική μάσκα, ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα τσαντάκι, που φορούσε κατά την διαφυγή του από την οικία του θύματος, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, για την άσκηση της ποινικής δίωξης.

Zantac: 89χρονη διεκδικεί αποζημίωση 640 εκατ. από φαρμακευτικές – Πρώτη δίκη στις ΗΠΑ, συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο

AP19273687873353

Zantac: 89χρονη διεκδικεί αποζημίωση 640 εκατ. από φαρμακευτικές – Πρώτη δίκη στις ΗΠΑ, συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο

Oι εταιρείες γνώριζαν ότι το δραστικό συστατικό του Zantac, η ρανιτιδίνη, θα μπορούσε να μετατραπεί…

Σέρμπος: Σάλος με τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε 4 χρόνια…» (video)

6189189

Σέρμπος: Σάλος με τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε 4 χρόνια…» (video)

Μαθήματα ιστορίας και πολιτικής φαίνεται πως χρειάζεται ο Σωτήρης Σέρμπος της ΝΔ