Newsroom

Newsroom

Εξετάζεται το ενδεχόμενο παράτασης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων Χάρης Θεοχάρης. Μιλώντας το…

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων Χάρης Θεοχάρης. Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κ. Θεοχάρης σημείωσε ότι από το επόμενο έτος θα εξετασθεί το ενδεχόμενο να αλλάξει η προθεσμία πάγιας ημερομηνίας καταβολής τελών, που είναι στο τέλος κάθε έτους, για την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου ώστε να αποφεύγονται οι ουρές.

Σημειώνεται ότι περίπου το 60% των πολιτών που έχουν υποχρέωση να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας είχαν προσέλθει και εξοφλήσει τις οφειλές τους μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Τις τελευταίες μέρες σημειώθηκαν μεγάλες ουρές στα ταμεία των τραπεζών για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας. Μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είχαν αποσυρθεί περισσότερες από 70.000 πινακίδες ΙΧ. Κάτι που μεταφράζεται σε αύξηση 15% σε σχέση με πέρυσι.

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…