«Εσύ ξέρεις γιατί έριξα βιτριόλι» - Έξαλλος ο δικηγόρος της Ιωάννας με την απάντηση της Έφης

Τα όσα δήλωσε η κατηγορούμενη Έφη προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις του δικηγόρου της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

NewsRoom 30/09/2021 | 16:41

Τις έντονες αντιδράσεις του δικηγόρου της Ιωάννας Παλιοσπύρου προκάλεσαν τα όσα δήλωσε στην τοποθέτηση της η κατηγορούμενη Έφη για την επίθεση με βιτριόλι, τον Μάιο του 2020.

Νωρίτερα, αφού η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκλεισε την κατάθεσή της σημειώνοντας πως : «Αυτό που είπε στην ξαδέρφη μου δείχνει άνθρωπο με έλλειψη συναισθήματος, λες και μιλούσε για ένα αυτοκίνητο που χάλασε», τον λόγο πήρε στη συνέχεια η κατηγορούμενη ζητώντας να κάνει σχετική δήλωση σε απάντηση των όσων δήλωσε η Ιωάννα.

Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το Θύμα…
Αδελφός θύματος: Μη ξανά κοιτάξεις από εδώ!

Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή»

Τα όσα δήλωσε η κατηγορούμενη Έφη προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις του δικηγόρου της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ο κ. Λύτρας στη συνέχεια πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος προς την έδρα δήλωσε: «Πληροφορήθηκα ότι η κατηγορούμενη ζήτησε το λόγο για να απευθυνθεί στο δικαστήριο σας και είπε προς το θύμα ότι γνωρίζεις το λόγο της επίθεσης. Πώς είναι δυνατόν να έχει καταστρέψει μια ανθρώπινη ζωή και να λέει τέτοια πράγματα και να μην την επαναφέρετε στη θέση της; Και να μην τη ρωτήσετε τι εννοεί;».

Στην τοποθέτηση του Απόστολου Λύτρα αντέδρασε η κατηγορούμενη λέγοντας: «Σας παρακαλώ πολύ».

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ένταση προκλήθηκε στο δικαστήριο και όταν -η κατηγορούμενου μουρμούρισε κάτι προκαλώντας την έκρηξη της οικογένειας του θύματος.