Newsroom

Newsroom

Έξω φρενών με τους βραζιλιάνους οπαδούς ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής

Τη συμπεριφορά των βραζιλιάνων οπαδών επέκρινε ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, παίρνοντας το μέρος όσων σχολιάζουν αρνητικά τις υπερβολές των Βραζιλιάνων που δίνουν το «παρών» στα στάδια του Ρίο.

57b4844d1dc5249b398b45ce

«Σοκαριστική συμπεριφορά του κοινού, που αποδοκίμασε τον Λαβιλενί στο βάθρο. Είναι ένα γεγονός απαράδεκτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες» σχολία στο Twitter o κ. Μπαχ.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη βράβευση στο άλμα επί κοντώ. Ο Ρενό Λαβιλενί, που είχε ήδη αποδοκιμαστεί κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος καθώς το κοινό υποστήριζε τον μετέπειτα «χρυσό» Ολυμπιονίκη, τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μπρας ντα Σίλβα, έγινε δεκτός με… ομοβροντίες σφυριγμάτων κατά την αναγγελία του.

Μετά την παραλαβή του ασημένιου μεταλλίου του ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στο επί κοντώ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, την ώρα που ο Μπρας προσπαθούσε να ηρεμήσει την εξέδρα.

Στις συνεντεύξεις που παραχώρησε ύστερα από τον αγώνα, ο Γάλλος αθλητής επέκρινε δριμύτατα τη συμπεριφορά του βραζιλιάνικου κοινού που βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στους Ολυμπιακούς Αγώνες κάτι τέτοιο είχε συμβεί μόνο στον Τζέσε Όουενς, στο Βερολίνο το 1936».

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.