Εύα Καϊλή: Αυτές είναι οι βαλίτσες που μετέφεραν τα χρήματα – Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες

H βελγική αστυνομία ανήρτησε σήμερα (14/12) στον λογαριασμό της στο Twitter νέες φωτογραφίες με τις βαλίτσες στις οποίες βρέθηκαν τα χρήματα.

Fj7TIekXwAE wnL

Οι βελγικές αρχές έδωσαν πριν από λίγο στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες-ντοκουμέντο με όλα τα χρήματα που βρέθηκαν κατά τις έρευνες για την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η πρώην ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

Σημειώνεται πως στη δημοσιότητα έδωσε εχθές (13/12) η Le Soir φωτογραφία με τα κατασχεθέντα χρήματα από το σπίτι της Εύας Καϊλή και του πρώην Ιταλού ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντζέρι.

Όπως μπορεί κανείς να δει στο νέο (σημερινό) φωτογραφικό υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη βελγική αστυνομία, περιλαμβάνεται μια βαλίτσα με χρήματα η οποία πιθανότατα είναι αυτή με την οποία βρέθηκε ο πατέρας της Εύας Καϊλή.

Στην ανάρτηση των βελγικών αρχών αναφέρεται το εξής:

«Στο πλαίσιο φακέλου της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για ύποπτη διαφθορά, με στόχο άτομα που δραστηριοποιούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ομοσπονδιακή Δικαστική Αστυνομία κατέσχεσε σχεδόν 1,5 εκατομμύριο ευρώ κατά τη διάρκεια ερευνών που διενεργήθηκαν στην περιοχή των Βρυξελλών».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη