Newsroom

Newsroom

Eurovision 2024: Τα ονόματα έκπληξη που θα παρουσιάσουν τον διαγωνισμό – Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Δυο νέα πρόσωπα επιστρατεύει η ΕΡΤ για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision

429611587 1115300502937146 6497095345169025818 n

Αλλαγές θα υπάρξουν εκ νέου από την ΕΡΤ όσον αφορά την παρουσίαση του μουσικοχορευτικού διαγωνισμού της Eurovision, καθώς η δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσε ότι τη φετινή χρονιά οι σχολιαστές του καναλιού για τον θεσμό θα είναι ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα.

Θυμίζουμε ότι οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα αντικαταστήσουν την Τζένη Μελιτά, η οποία πέρσι αντικατέστησε μετά από μια δεκαετία τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει: «Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα 37 τραγούδια και τους καλλιτέχνες που θα τα ερμηνεύσουν στο Malmö Arena της Σουηδίας, στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό.»

Ο τελικός του διαγωνισμού θα γίνει στη Σουηδία στις 11 Μαΐου η οποία παίρνει τη σκυτάλη από το Λιβέρπουλ όπου είχε διεξαχθεί πέρσι με τεράστια επιτυχία, καθώς αρκετοί είχαν συγκινηθεί όταν όλοι ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν το «You’ll never walk alone» για την εμπόλεμη Ουκρανία.

Eurovision 2024 – Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για την Ελλάδα

Η Μαρίνα Σάττι όπως έχει ήδη γίνει γνωστό με κάθε επισημότητα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024  με το τραγούδι να παραμένει, μέχρι στιγμής, να μην γνωρίζει κανείς τόσο ποιο θα είναι αλλά και τι είδους.

Παρ’ όλα αυτά σήμερα, Παρασκευή (19/01), στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA αναφέρθηκε ότι το επικρατέστερο τραγούδι θα έχει ως χαρακτηριστικό τον ζουρνά αλλά και τον ελληνικό στίχο.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2023, οπότε και έληξε η σχετική προθεσμία, στην ΕΡΤ είχαν υποβληθεί περίπου 150 τραγούδια από διάφορους συνθέτες – τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό – για λογαριασμό της Μαρίνας Σάττι και της Eurovision 2024.

Ειδήσεις σήμερα:

Κουτσόπουλος: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του κριτή του MasterChef – Το ποσό που του άρπαξαν

Πάτρα: Θρήνος για τους 2 νεαρούς που σκοτώθηκαν ακαριαία στο τροχαίο – Οι πρώτες εικόνες

Γλυφάδα: Συνελήφθη γνωστή επιχειρηματίας για φοροδιαφυγή

Τσακαλώτος: Το εμπαθές σχόλιο για Τσίπρα και η απάντηση Κύρτσου – «Δεν αφορά κανένα»

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας