Newsroom

Newsroom

Europa League: Στους "16" ο τρομερός ΑΠΟΕΛ – Πέταξε έξω την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε

O ΑΠΟΕΛ θα συνεχίζει στους «16» του Europa League, καθώς με τσαμπουκά ανέτρεψε το 3-2 του «Σαν Μαμές» και χάρη στη νίκη με σκορ 2-0 στην Κύπρο πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αποκλείοντας την ομάδα του Βαλβέρδε.

58af52881dc524743d8b48c3

Οι Κύπριοι, σε ένα γεμάτο «ΓΣΠ», άνοιξαν το σκορ στο 46’, όταν ο Πιέρος Σωτηρίου με φοβερή προβολή ύστερα από σέντρα του Εφραίμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Βάσκων κι έβαλε «φωτιά» στο ματς. 

Στη συνέχεια ο Γιαννιώτας κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπαλενθιάγκα, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει και στο 54ο λεπτό έφερε την ομάδα του μια ανάσα από την πρόκριση. 

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν τα ρέστα τους στο φινάλε, πίεσαν πολύ, έπαιξαν με παίκτη περισσότερο, αφού αποβλήθηκε ο Σωτηρίου στο 65’ με δεύτερη κίτρινη, όμως παρά τις φάσεις που δημιούργησαν δεν μπόρεσαν να ξαναμπούν στο ματς.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Αστίθ, Ιωάννου, Μοράις, Βινίσιους (76΄ Εμπεσίλιο), Γιαννιώτας, Εφραίμ (71΄ Βάντερ), Μπαράλ (60΄ Ντε Καμάργκο), Σωτηρίου

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ, Μουνιαΐν, Γουίλιαμς, Σουσαέτα (57΄ Βιγιαλίμπρε), Ετσέιτα (70΄ Ιτουράσπε), Ντε Μάρκος (79΄ Μερίνο), Γκαρθία, Μπαλενθιάγα, Γεράι

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…