Newsroom

Newsroom

Euroleague: Νίκησε Μπάμπεργκ και ονειρεύεται τετράδα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός νίκησε για δεύτερη φορά στη σεζόν την Μπάμπεργκ, με 82-71 στο ΟΑΚΑ, κι έφτασε στις 13 νίκες σε 22 αγώνες, φέρνοντας ακόμη πιο κοντά του τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» ελπίζουν και σε είσοδο στην πρώτη τετράδα.

589cdfd11dc524c9108b4bc0

Έφτασαν τις δύο σερί νίκες, αφού είχε προηγηθεί το «διπλό» στην Κωνσταντινούπολη με τη Γαλατασαράι και σε συνδυασμό με τις αποψινές «γκέλες» των Ερυθρού Αστέρα και Μπασκόνια σε Μόσχα και Τελ Αβίβ ανέβηκαν στην πέμπτη θέση της κατάταξης

Τρομερός ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος σταμάτησε στους 16 πόντους, εκ των οποίων οι 11 στην τρίτη περίοδο. 15 πρόσθεσε ο Τζέιμς με «μεγάλα» καλάθια στο δεύτερο μέρος, 17 είχε ο «μπόμπερ» Σίνγκλετον (4/6 τρίποντα), ενώ σταθερά καυτός συνεχίζει το τελευταίο διάστημα ο Φελντέιν, που σημείωσε 16 πόντους με 4/6 απ’ τα 6.75. Αθόρυβη δουλειά από Παππά σε άμυνα, οργάνωση και εκτέλεση (8π.), δεν πήρε πολλές προσπάθειες ο Ρίβερς, προσέφερε βοήθειες ο Γκάμπριελ, μέτριο βράδυ για Καλάθη που έμεινε άποντος (0/5 σουτ) με 5 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 3 λάθη, ενώ ο Τζεντίλε ξεκίνησε το ματς, αλλά… δεν φάνηκε ούτε απόψε.

Επόμενο ματς για τον Εξάστερο, στις 24 του μήνα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Ούνικς. 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…